Af - 19/06-16 22:26

Voldsom video: Ungt par smadret af hotelvagter i kendt ferieparadisVoldsom video: Ungt par smadret af hotelvagter i kendt ferieparadis

Slag og spark haglede ned over en ung brite, som angiveligt havde forsøgt at komme sin kæreste til undsætning.

Bildstrecke im Grossformat »

En video, der er blevet delt af en britisk turist på Facebook og set af flere millioner, har de seneste døgn vakt enorm vrede og forargelse.

Drak 75 shots: Det skulle han aldrig have gjort
Drak 75 shots: Det skulle han aldrig have gjort

Videoen viser et ungt par i klammeri med en flok vagter på et hotel i Mallorca. Som det fremgår af optagelserne, får især den unge mand en særdeles hårdhændet behandling. Flere gange bliver han således slået i ansigtet og sparket på kroppen af en af vagterne. Samtidig sidder en anden vagt ovenpå hans skrigende kæreste, der kun er iført bikini.

Vidnet, der optog det voldelige optrin, hedder Jakub Matejko og kommer fra Manchester. På Facebook fortæller han, at han er harm over sikkerhedsvagterne på det firestjernede hotel BH Mallorca.

- Jeg væmmes over vagtpersonalet 'SAFE 4 U' på BH Mallorca Hotel. Vagterne tog fat i pigen, fordi hun smed en plastikkop på en af dem. En af dem stak hende en lussing. Så hendes kæreste, der forsøgte at beskytte hende, blandede sig, men endte med et smadret hovede og blodet løbende ud af øjnene, skriver Jakub Matejko.

Populær ferieø får turistskat: Din ferie kan blive 700 kroner dyrere
Populær ferieø får turistskat: Din ferie kan blive 700 kroner dyrere

Han fortsætter med at beskrive, hvordan også pigen blev sparket og slået af vagterne, og at volden mod hendes fyr fortsatte på trods af, at han ikke bevægede sig.

- Er det, hvad der sker, når man tager på ferie med sin bedre halvdel?, spørger Jakub Matejko i opslaget.

Danskere renset for overgreb mod danserinde på Mallorca
Danskere renset for overgreb mod danserinde på Mallorca

Ifølge det britiske nyhedssite metro er fyren, som vagterne slog løs på, blevet identificeret på de sociale medier som en ung britisk mand ved navn Alex Henderson.

Alex Henderson har lagt nedenstående billede ud på Facebook, hvor man kan se hans forslåede og hævede ansigt.

Billede af Alex Henderson.

Hotellet har efter hændelsen oplyst, at de er ved at undersøge, hvad der er op og ned i sagen. En talsperson udtaler ifølge metro:

- Ledelsen på BH er lige så rystede som alle andre over det, der foregår i videoen. Gæsterne (det unge par, red.) boede ikke på hotellet, men havde været på besøg og nægtede at forlade stedet ved lukketid, lyder det fra talspersonen.

Sjælden delfin-baby dræbt af badegæster, der ville klappe den
Sjælden delfin-baby dræbt af badegæster, der ville klappe den

- Vi tolerer ikke udøvelse af vold, og vi har siden i går aftes samarbejdet med de lokale myndigheder for at få klarlagt, hvad der helt præcist er foregået før og efter det, som man kan se i videoen, tilføjer hotellets talsperson


LÆS OGSÅ: Medie: Dansk kvinde druknet i ferieparadis

LÆS OGSÅ: Dansk mand mast ihjel mens han sov

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx