Af Joy Fryd Larsen - 26/08-17 14:01

Morbid Tinder-profil går verden rundt: Skal man grine eller græde?Morbid Tinder-profil går verden rundt: Skal man grine eller græde?

Den 20-årige single Darren Go tænkte kreativt, da han ville øge sine chancer for at score kvinder på Tinder. Nu er hans profil gået viralt.

storybild

Det kan være svært at score, når man kun har et øjeblik til at overbevise modparten om, at man er værd at beholde - eller værd at give et swipe til højre. Således måtte 20-årige single Darren Go tænkte kreativt, da han ikke rigtig følte, at hans almindelige profil gav ham nogle matches på Tinder:

- At have en 'normal', 'civiliseret' og 'pæn' biografi virkede ikke, så hvorfor ikke prøve noget andet?, siger Go til Buzzfeed News.

- Så jeg tænkte på at bruge min sorte humor og kærlighed til punchlines til at finde ligesindede personer.

Det kan man roligt sige, at Darren Go gjorde. Den 20-årige singles profil ser i skrivende stund sådan ud:

På Darren Gos profilbillede ligger han i en hospitalsseng, mens profilteksten lyder:

'I'm dying to meet you' eller på dansk: 'Jeg er DØDspændt på at møde dig', efterfulgt af 'when can ICU'.

ICU er den amerikanske forkortelse for intensivafdelingen på et hospital, men ICU skal læses som 'I see you' og Darren Go spørger derfor: 'Hvornår kan jeg se dig?'

Han fortæller, at billede stammer fra en hjerteoperation, som han fik foretaget for fire år siden. Billedet blev taget af en præst, der skulle vise det til menigheden, fordi Go var i bedring efter det omfattende indgreb.

Morbid humor vil nogle mene, men på blandt andet Twitter hyldes Darren Go for sin modige datingprofil:


Darren Go fortæller, at han stadig er single.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx