Af Rikke Kynde - 17/03-18 21:21

Stewardesse faldt ud af fly og dødeStewardesse faldt ud af fly og døde

En stewardesse faldt onsdag ud af et Emirates-fly og døde i Uganda.

storybild

(Billede: PACO CAMPOS)

Det skriver News.com.au.»Vi modtog hende i en ambulance fra de civile luftfartsmyndigheder, men da var hun allerede død,« fortæller Francis Sekandi, talsmand for Kisubi Hospital, hvor stewardessen var blevet kørt hen til førstehjælpsbehandling.

Men der er ikke tale om en nødsituation i luften, som fik kvinden ud af fartøjet. Flyet var nemlig landet og parkeret sikkert i Entebbe Lufthavn i Uganda.Umiddelbart ser det ud til, at stewardessen åbnede og faldt ud af en af dørene til nødudgangene, hvorefter hun ramte den asfalt-hårde landingsbane.

Det er i hvert fald den teori, Ugandas civile luftfartsmyndigheder og flyselskabet Emirates arbejder med.»Et medlem af vores kabinepersonale faldt uheldigvis ud af en åben dør, mens hun var igang med at forberede flyet til boarding,« skriver flyselskabet i en pressemeddelelse.

Øjenvidner byder dog ind med en anden forklaring på den usædvanlige sag. En af lufthavnens medarbejdere, Isaac Seremba, så det tragiske fald, som, han forklarer, lignede et åbenlyst selvmord. Andre vidner har også meldt ind, at kvinden nærmere hoppede end faldt ud af flyet.Ugandas luftfartsmyndigheder har åbnet en efterforskning af sagen, som skal klarlægge de nærmere detaljer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter vanvittig målfest: Brøndby...
bt.dk
'Den store bagedyst': Dommer så noget...
bt.dk
Dansk forfatter fik et chok: Havde...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx