Af Webstud/AS - 27/09-17 20:51

Denne video giver uretfærdig anholdt mand millioner i erstatningDenne video giver uretfærdig anholdt mand millioner i erstatning

En amerikansk mand er blevet frikendt, efter en privat optagelse så dagens lys.

storybild

Sekundet inden, Larry bliver overfaldet af de tre politibetjente.

En amerikansk mand har siden han i 2015 blev anholdt for væbnet overfald fastholdt sin uskyld. Billeder fra mandens eget overvågningskamera fik ham senere frikendt, nu bliver han tildelt en kæmpe erstatning, skriver lokalmediet Kxan.

Sagen begyndte i januar 2015, hvor Larry Faulkenberrys søn ringede til politiet og fortalte, at faren var fuld og viftede med en pistol. På overvågningsbillederne, der senere dukkede op, ser man imidlertid Larry stå roligt med armene i luften, da betjentene ankommer til stedet.

Pludselig fejer en betjent benene væk under den mistænkte, som falder til jorden med de tre fuldvoksne mænd ovenpå ham.

Kort efter filmen stopper, bliver Larry Faulkenberry sigtet for at modsige sig anholdelse, groft overfald på en tjenestemand, samt væbnet overfald under særligt skærpende omstændigheder. Et overfald, flere af betjentene løj om under ed.

Larry mener, at han fortsat ville være i fængsel, hvis det ikke var for hans overvågningskamera.

Betjentene fandt aldrig et våben - Larry Faulkenberry har eftersigende aldrig har ejet et - og overvågningsbillederne viser en helt anden historie, end den, politirapporten vidnede om. Derfor valgte Larry at sagsøge dem - en sag, han netop har vundet.

»Vores klient føler sig retfærdiggjort. Hvis der er en ting om Larry Faulkenberry, er det, at hans historie har været konsistent fra dag ét«, sagde advokat Karl Seelbach, som har sikret, at Larry snart modtager over otte millioner kroner i erstatning.

Den lokale sherif, Daniel Law, siger, at han har talt med de involverede betjente om, hvordan situationen kunne håndteres bedre, men at de handlede inden for rammerne af deres opgaver og at de derfor er immune for retsforfølgelse.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Forsker om snorken: Mænd snorker mest...
bt.dk
Patient døde da sygeplejerske faldt i...
bt.dk
Legendarisk DR-vært er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx