Af - 23/07-14 19:24; Opdateret: 23/07-14 19:34

Rørende billeder: Hele Holland viser respekt til flyofreneRørende billeder: Hele Holland viser respekt til flyofrene

Hollænderne mindes de afdøde fra MH17-katastrofen og viser respekt til de pårørende.

Bildstrecke im Grossformat »

Billedgalleri fra dagens første ceremoni i Eindhoven.

Tidligere i dag ankom de to første fly med ofre fra MH17-katastrofen til lufthavnen i hollandske Eindhoven. 40 kister var med flyverne i dag, og de resterende ofre, som er fundet, kommer til Holland senest fredag.

Svindlere forsøger at udnytte MH17-tragedie
Svindlere forsøger at udnytte MH17-tragedie

I lufthavnen ventede det hollandske kongepar samt premierminister Mark Rutte. Også repræsentanter fra de 10 nationer, som havde statsborgere om bord på det malaysiske fly, var til stede ved ceremonien. Blandt andre den australske premierminister Tony Abbott.


Ud af de 298 omkomne i flykatastrofen kom 193 fra Holland. Derfor er dagen blev udråbt som national sørgedag. Ankomsten af flyofrene i lufthavnen startede et minuts stilhed over hele landet.


Netop nu bliver ofrene flyttet til en militærbase ved byen Hilversum, der ligger omkring 100 kilometer nord for Eindhoven. Her skal eksperter arbejde med at identificere ligene.

Rusland: Ukraine stod bag nedskydningen af MH17
Rusland: Ukraine stod bag nedskydningen af MH17


Rustvogne med ofrene kører i parade på motorvejen fra Eindhoven til Hilversum, og tusinder har taget opstilling ved vejen for at mindes ofrene. Også bilister i den modsatte kørebane stoppper op, mens karavnen med ofrene passerer.

Flykatastrofer truer Malaysia Airlines´fremtid
Flykatastrofer truer Malaysia Airlines´fremtid


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx