Af Lars Dinesen - 24/09-17 15:43

Bjergbestigere fejrede at nå tinden med hash: Måtte reddes nedBjergbestigere fejrede at nå tinden med hash: Måtte reddes ned

Fire bjergbestigere havde lørdag besteget Englands højeste punkt. De måtte reddes ned, da de ikke selv var i stand til at komme ned fra bjerget grundet brug af hash.

storybild

Modelfoto

Det skriver britiske Metro.

Et tweet fra Cumbria Police, distriktet hvor bjerget Scafell Pike ligger med sine 978 meter over havoverfladen, har vækket opsigt i den britiske presse. Politiet oplyste lørdag aften, at man måtte have helikopter, bjergredningstjenesten og en ambulance i brug for at redde fire bjergbestigere ned, der var så skæve, at de ikke længere kunne gå.

På twitter rasede flere over, at man måtte så stor en operation i søen for at redde de fire nødstedte, der selv havde valgt at indtage det sløvende stof. Andre gør sig morsomme på de fires bekostning, og mener, at man blot skulle have sendt lidt søde sager afsted til de skæve klatrefæller.

Enkelte mener dog, at de selv burde betale for redningen.

Få timer efter det første tweet delte politiet et tweet, hvor de pointerede, at redningspersonalet selv havde løbet en risiko ved at skulle komme de nødstedte til undsætning.

Bjergredningstjenesten, The Lake District Search and Mountain Rescue Association, der var en del af redningsaktionen har tilføjet, at den slags opkald er ved at blive latterlige.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er blevet...
bt.dk
Ny 'ung mor' var vild partypige: Det...
bt.dk
McGregor: Derfor kommer Mayweather...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx