Af Sebastian Kirk - 27/10-17 21:39

Folk er rasende på fitness-model: Tatoverede sin kat for at gøre den unikFolk er rasende på fitness-model: Tatoverede sin kat for at gøre den unik

En ukrainsk model er under anklage for dyremishandling, efter hun har fået sin kat tatoveret.

storybild

En ukrainsk fitness-model er havnet i et gedigent stormvejr på sociale medier, efter hun for nylig afslørede, at hun har ladet sin hårløse kat tatovere.

Elena Ivanickaya delte billeder på Instagram, hvor man så den bedøvede, bevidstløse kat blive tatoveret på brystet, og straks blev hun bombarderet med anklager om dyremishandling.

'Det ville være bedre, hvis man tatoverede hendes (Elenas, red.) pande med ordet 'idiot' og brækkede hendes finger for at torturere et forsvarsløst dyr. Stakkels kat,' skriver en bruger eksempelvis ifølge Daily Mail.

'Du er virkelig grim indvendigt, hvis du ikke kan se, at det er ondt og smertefuldt at tatovere dit kæledyr. Helvede venter på dig,' skriver en anden.

Elena Ivanickaya selv mener imidlertid ikke, at hun har gjort noget forkert. Hun er overbevist om, at katten ikke har lidt overlast på nogen måde.

'Denne her kat har et bedre liv end dig,' skriver hun som svar til en bruger og forklarer, at hun blandt andet forkæler sin kat med friske østers.

'Han er ikke blevet kastreret, og det bliver han heller aldrig. Det ville være ægte mishandling. Jeg spurgte dyrlægen, før jeg fik ham tatovere, og der var ingen problemer. Dyrlægen var til stede, mens tatoveringen blev lavet, så alt var under kontrol,' supplerer hun.

-

A post shared by Elena Ivanickaya (@elenaiwt) on

Hjemme i Ukraine risikerer hun imidlertid at blive retsforfulgt på grund af sin handling.

»Hvis vi slår fast, at dyret er blevet tortureret, vil vi indlede en kriminalsag,« siger talsperson Natalie Chovpylo fra ukrainsk politi ifølge mediet.

Hos UAnimals, der er Ukraines største organisation for dyrs rettigheder, er man ikke i tvivl om, at der er tale om dyremishandling.

'Kattens ejer mente, det var sjovt at give hendes kat en tatovering. Desværre har katten tilbragt de værste timer i dens liv. Det er umuligt overhovedet at kigge på de billeder,' skriver organisationen i et opslag.

, # ##906090#sportlife #sportgirl #girlsukraine###

A post shared by Elena Ivanickaya (@elenaiwt) on

Det giver Elena Ivanickaya ikke meget for.

'Katten bliver behandlet med masser af kærlighed og omsorg. Han er meget intelligent og nyder sit lykkelige liv. Tatoveringen blev lavet på det yderste lag af huden. Kun 1-2 millimeter. Han følte ingen smerte, og lige bagefter opførte han sig helt normalt,' skriver hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Casper Christensen afslører: Det sker...
bt.dk
Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Kendt forsvarsadvokat: Derfor er...
bt.dk
Medie: Dansk ligaklub begæret konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx