Af Mads Degn - 17/07-17 12:24

Bilsælger undersøgte sine nye biler - tilkaldte politiet, da han opdagede, hvad der lå indeniBilsælger undersøgte sine nye biler - tilkaldte politiet, da han opdagede, hvad der lå indeni

I begyndelsen af juli kunne politiet i den amerikanske by Youngstown, Ohio, beslaglægge ulovligt indsmuglet marihuana til en værdi af knap 6,5 millioner kroner.

storybild

Foto: Youngstown Resident Office Of The DEA.

Det skriver CNN.

Politiet blev den 7. juli gjort opmærksom på det ulovlige, euforiserende stof af en lokal bilforhandler, som kunne konstatere, at marihuanaen var blevet smuglet ind i landet fra Mexico ved hjælp af en sending nyproducerede biler af mærket Ford, han netop havde modtaget.

Ifølge Silverio Balzano, ledende efterforsker hos narkopolitiet i Youngstown (Drug Enforcement Administration), fandt bilforhandleren marihuanaen pakket som store halvmåner inde i reservedækkene i flere af de nye biler.

I løbet af et par dages efterforskning fandt politiet i Youngstown indsmuglet marihuana i sammenlagt 15 biler i delstaten Ohio til en estimeret værdi af 1 million dollars, knap 6,5 millioner danske kroner.

Ford-bilerne, som al den ulovlige marihuana blev fundet i, blev produceret i den mexicanske by Hermosillo og sendt til USA med tog. Politiet i Youngstown er nu i samarbejde med Ford-koncernen i gang med at undersøge, hvem der står bag indsmuglingen, og hvem der skulle have taget modtaget marihuanaen.

Tilbage i marts måned blev der ligeledes forsøgt smuglet et større parti marihuana til USA fra Mexico. Dengang var det politiet i byen Dilworth ved Minnesota, som opdagede marihuanaen, og ligesom med tilfældet i Youngstown var det pakket som halvmåner og gemt i reservedækkene på nyproducerede Ford Fusion-biler.

Politiet i Dilworth beslaglagde cirka 100 kilo marihuana til en værdi af 272.000 dollars, knap 1,7 millioner kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx