Af - 10/12-15 12:46; Opdateret: 13/11-16 12:57

LISTE: 17 ting du ikke skal gøre i sengen, mand!LISTE: 17 ting du ikke skal gøre i sengen, mand!

Sørg generelt for at holde hygiejnen i top. Urin smager for eksempel ikke så godt.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er et helt afsnit, der alene handler om, hvad du ikke skal gøre ved en kvindes bryster. Det kan du læse mere om i galleriet.

Så skal vi til det igen.

Vi har tidligere skrevet en guide til, hvad man(d) ikke må gøre ved en kvindes bryster.

Denne gang kommer vi - med hjælp fra Metro - helt til bunds i, hvad du generelt skal stoppe med at gøre i sengen, hvis du nogensinde vil have nogen med hjem i den igen:

Skal du have hjælp til at tørre dig bagi efter et toiletbesøg? Nej vel. Så skal du heller ikke have hjælp til at tage kondom på. Nogle ting skal man ikke absolut være flere om, bare fordi man kan.

Stop med at genskabe sexpositioner, du har set i en pornofilm. Du booster ikke din partners sexlyst ved at fedte akavet rundt i en stående 69'er.

Spanking er en smagssag, men har du ikke spurgt din kvinde, om hun er til sådan noget, fortjener du simpelthen, at hun kvitterer med at give dig én på lampen. Har din mor ikke lært dig, at man ikke slår på piger?

Det dér med at spørge "kan du lide det?" skal stoppe. Nu. Åben øjnene. Ligner hun en der kan lide det - eller ligner hun en, der hellere vil karte uld med sin farmor?

Hvad ville du sige til, at få dit lem badet i bræk? Det tænkte vi nok: Stop med at presse dig helt ned i mavesækken på din kvinde, når hun giver dig et blowjob.

Hvis du beder din partner om at strippe, må du også forvente et tåkrummende danseshow, der ender med, at hun brækker begge ben, fordi hendes skinny jeans hænger fast ved anklerne. Og hvilken sang havde du tænkt dig skulle spille imens?

Isterninger på en nøgen kvindekrop fungerer måske som sexet baggrundsbillede på din Windows 98 - ikke i den virkelig verden. Så stop dog i himlens navn med at tage sådanne med ind i sengen.

'Bagdøren' bruges kun efter aftale. En 'hyggefinger' er også at bryde den aftale. Og det er ikke 'hyggeligt'.

Stop med at trække dig ud fordi du tænker, at du vil vente på, at dine dame kommer først. I så fald kommer du til at vente længere. Ses i 2017.

Oralsex om morgenen? Tak, men nej tak. Og det blev et nej tak herfra.

Sørg generelt for at holde hygiejnen i top. Urin smager for eksempel ikke så godt.

Nej, det er ikke en god idé at stikke tilfældige emner op tilfældige steder i din partner. Men tak for forslaget.

Det kan være frækt at blive revet i håret. Men riv det helst ikke af. Venligst.

Hvis ikke du har smidt din posede teenageboxershorts - og i særdeleshed, hvis disse er af "silke" - så er det på tide. Ellers kan du forvente at leve et langt liv i ufrivillig cølibat.

Sæd i ansigtet, øjnene og håret? 1. Øjeblikkelige associationer til en baby, der har mos i hele ansigtet. 2. Hun har lige lagt makeup og været til frisør. 3. Ad

.

Gæt selv: Synes din partner det er sexet - eller ikke - når du bliver passiv aggressiv, fordi du ikke kan få hende til at komme?

Det fungerer i amerikanske kærlighedsfilm med Brad Pitt som førsteelsker, men ikke i virkeligheden: Undertøj skal tages af med hænderne - ikke tænderne.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Åh nej, nu bliver det endnu værre:...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Regeringen vil indføre dobbeltstraf i...
bt.dk
Har kæmpet i timevis: 50 mand har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx