Af - 21/08-15 21:39

Sverige brækker sig af grin over dieseltyv, der sugede af det forkerte hulSverige brækker sig af grin over dieseltyv, der sugede af det forkerte hul

Politiet i Västra Götaland beretter om en hændelse, der har vakt latter i hele Sverige.

Dieselstölden som gick snett.DET GÄLLER ATT VÄLJA RÄTT LOCK.....Detta utspelade sig för ett år sedan i Lysekil. En b...

Posted by Polisen Båtsamverkan Västra Götaland on Wednesday, August 19, 2015

En bådejer troede, at han havde været udsat for endnu et dieseltyveri, men det viste sig snart, at det var en helt anden tank, der var blevet suget fra.

Sverige er således ved at brække sig af grin over en episode, som politiet i Västra Götaland har berettet om på Facebook.

Ifølge politiet troede en bådejer, at der for tredje gang havde været tyveri fra dieseltanken, da vedkommende så en slange stikke ud af båden.

Politi finder rædselskælder i Norge indrettet til kidnappede børn
Politi finder rædselskælder i Norge indrettet til kidnappede børn

Men ved nærmere eftersyn opdagede ejeren, at slangen ikke stak ud af dieselhullet men derimod hullet til tømning af afføringstanken.

Og da bådejeren så en klat bræk ved siden af, kunne han nemt gætte sig til, hvad tyven havde fået i munden, da personen forsøgte at suge de dyre dråber ud af båden.
Siden er de svenske medier også hoppet på historien.

Kæmpe forskel: Ti gange så mange anmeldte voldtægter i Sverige
Kæmpe forskel: Ti gange så mange anmeldte voldtægter i Sverige

- Vi ønskede at dele begivenheden for at gøre opmærksom på, at der sker indbrud, som vi forsøger at forebygge. Denne tyv stjal nok brændstof for sidste gang. Vi håber, at dette kan afskrække tyve, siger politichef Thomas Andersson til expressen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx