Af - 07/02-14 13:06

Det er helt vildt at dette sker mens han taler om farlig vejDet er helt vildt at dette sker mens han taler om farlig vej

To biler skrider af vejbanen og kører galt, mens en sydafrikansk politiker er ved at udtale sig om landets dårlige veje.

Et tilfælde eller måske skæbnens ironi?

Det kan man spørge sig selv om efter at have set et indslag fra det sydafrikanske stats-tv SABC, som du kan se over artiklen. Her skrider to biler af vejbanen og kører galt i baggrunden, netop mens en politiker står og fortæller om, at landets veje er for dårlige.

Hanelefant angreb  bilen: Gennemboret af stødtand
Hanelefant angreb bilen: Gennemboret af stødtand

Ulykken sker tilsyneladende fordi en bil, der trækker en anden bil efter sig i et reb, skrider af vejbanen – muligvis fordi kørebanen lader til at være dækket af støv. Det sker samtidig med, at tv-kanalen er i gang med at interviewe formanden for det lokale udvalg for offentlig sikkerhed, Mahlakeng Mahlakeng.

- Denne vej fortsætter med at slå folk ihjel, mens vi taler ('as we speak', red.), siger Mahlakeng nærmest profetisk umiddelbart inden de to biler suser forbi bag ham og kort efter kører galt.

Her vælter bilerne rundt på glatte veje
Her vælter bilerne rundt på glatte veje

- Hvad laver den fyr, udbryder han lettere desorienteret, mens han kigger sig over skulderen, da de to biler er skredet ud i grøften.

Nu kan kun tiden vise, om episoden vil hjælpe Mahlakeng og hans ligesindede med at få flere penge til at reparere vejen for.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Godt eller dårligt nyt? Ingen ved...
bt.dk
Line Baun: Måske sidder de og får sig...
bt.dk
Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx