Af Webstud/AS - 06/06-17 09:59

'Ulovlige' skateboards til 400 kroner skulle brændes - nu sælges de for titusinder'Ulovlige' skateboards til 400 kroner skulle brændes - nu sælges de for titusinder

Supreme og Louis Vuitton har en fælles kollektion på tegnebrættet, men nu vækkes en gammel juridisk stridighed om et skateboard, der netop er solgt til et svimlende beløb.

storybild

I år 2000 udgav Supreme et skateboard, hvor de kopierede Louis Vuittons mønster. Det førte til en retssag, hvor LV krævede, at Supreme brændte de pågældende skateboards med en udsalgspris på 400 kroner. Dog lader det til, at få eksemplarer overlevede, og at de nu er en formue værd, skriver HypeBeast.

Her er de 15 dyreste par sko til salg i København
Her er de 15 dyreste par sko til salg i København

Nu har Instagram-siden ‘supreme_leaks_news’ med knap 300,000 følgere afsløret, at et af de historiske skateboards, som egentlig ikke burde eksistere, netop er blevet solgt på auktionssiden eBay for intet mindre end 66,000 kroner - 165 gange mere end udsalgsprisen. Det betyder, at de tre boards ville koste knap 200,000 samlet.

Kan du ikke få fat i Supreme-tøj? Her er årsagen
Kan du ikke få fat i Supreme-tøj? Her er årsagen

17 år efter at Supreme havde drillet Louis Vuitton, blev parterne enige om at begrave stridsøksen og droppe retssagerne.

De har nu afsløret, at der inden længe udkommer en kollektion, hvor det kontroversielle skateboard langt om længe bliver udgivet - denne gang med begge parters accept. Det kommer angiveligt til at koste 360,000 kroner.

Nu kan du forudbestille sommerens lækkerier fra Supreme x Louis Vuitton
Nu kan du forudbestille sommerens lækkerier fra Supreme x Louis Vuitton

Hvis du er interesseret i et af de 17 år gamle boards, kan du finde dem her.

LÆS OGSÅ: Streetwear-mærke laver ny forårskollektion med The North Face

LÆS OGSÅ: GALLERI: Supreme sælger eksklusivt dansk design

LÆS OGSÅ: Medie: Supreme solgt for milliarder til kendt modehus

LÆS OGSÅ: Sådan får du fat i verdens mest eftertragtede kollektion

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx