Af Sebastian Kirk - 06/10-17 14:36

Mirakel: iPhone reddede kvindes liv under Las Vegas-massakrenMirakel: iPhone reddede kvindes liv under Las Vegas-massakren

En kvinde kan takke sin iPhone for, at hun slap uskadt fra skyderiet i Las Vegas søndag.

storybild

To kvinder krammer ved en mindehøjtidelighed for de mennesker, der mistede livet i Las Vegas søndag. (Billede: ROBYN BECK)

58 uskyldige mennesker mistede livet, og næsten 500 yderligere blev såret, da en mand uhæmmet skød med automatvåben mod en folkemængde i Las Vegas søndag.

Det var en forfærdelig tragedie - men dødstallet kunne have været endnu højere, hvis det ikke var for en heldig kvindes iPhone.

En kvinde, der ikke er stået frem med sit navn, blev nemlig ramt af et af de mange skud. Men ved et mirakel skete der hende ikke noget, fordi projektilet ramte hendes telefon.

Lokalmediet Las Vegas Now skriver, at en taxichauffør samlede kvinden op og kørte hende i sikkerhed. Hun fortalte ham, at hendes iPhone havde reddet hendes liv.

Taxichaufføren tog et billede af den ramponerede telefon, og det er siden blevet spredt på sociale medier.

Gerningsmanden bag massakren viste sig efterfølgende at være den 64-årige mangemillionær Stephen Paddock, der havde barrikaderet sig på et hotelværelse med adskillige skydevåben.

Han tog sit eget liv efter episoden, og motivet bag hans grusomme handling vides stadig ikke.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Ski-dronning sætter punktum for...
bt.dk
Medie: Kylie Jenner har sørget for,...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx