Af Benedikte Brix - 25/01-16 13:57

Det vidste du ikke, en sexgynge kunne bruges tilDet vidste du ikke, en sexgynge kunne bruges til

En anderledes anmeldelse afslører en helt ny måde at bruge en sexgynge på.

Advarsel

Stødende billede. Tryk for at vise.

Denne sexgynge kan også bruges til andet end sex. Foto: Amazon

Godt nok er det første gang, vi læser en anmeldelse af en sexgynge, men vi er alligevel ret sikre på, at denne slår alle rekorder, når det kommer til WTF-faktor.

En mand ved navn Arran Webb har nemlig anmeldt en sexgynge ud fra nogle helt, helt andre kriterier, end firmaet bag formentlig havde forventet.

Ny kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sex
Ny kalorieberegner: Så mange kalorier forbrænder du på sex

Arran Webb har købt sexgyngen på Amazon, hvor han siden har været inde og skrive om sine oplevelser med varen, og nu går hans anmeldelse verden rundt.

- Jeg har to store Sankt Bernhards-hunde, og den her gynge er god til at have hundene i, mens jeg vasker dem, skriver Arran Webb under overskriften 'Hjælper også til vask af stor hund'.

- Jeg hænger gyngen fra en gren på et træ, putter hunden i gyngen og vasker hunden, mens hunden hænger i gyngen. Det er et specielt syn, men det virker, forklarer Arran Webb videre.

10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til
10 frække sexfantasier der er MEGET sværere end de ser ud til

Selv om anmeldelsen er næsten to år gammel, har den i disse dage fået nyt liv på de sociale medier, hvor magasiner som GQ deler historien.

375 Amazon-brugere har i skrivende stund markeret, at de finder sexgynge-anmeldelsen hjælpsom, og den udvider da i høj grad også opfattelsen af, hvad sådan en fætter kan bruges til.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx