17/10-15 10:29; Opdateret: 17/10-15 10:39

Indiske piger på to og fem blev voldtaget af flere mændIndiske piger på to og fem blev voldtaget af flere mænd

Pige på fem blev lokket ind i hus af tre mænd og voldtaget, siger politiet i New Delhi.

Bildstrecke im Grossformat »
Danskere bør være forsigtige i forbindelse med at modtage gratis mad og drikke. Der har været tilfælde, hvor turister er blevet bedøvet og har fået frarøvet deres ejendele, eller er blevet udsat for seksuelle overgreb. Seksuelle overgreb mod turister er sjældne, men har fundet sted mod både mænd og kvinder. Nogle gange har de såkaldte "date rape"-stoffer været anvendt til at bedøve offeret. Køb dine egne drikkevarer og hold øje med dem. Voldelige overfald på turister er ikke almindelige i Thailand, men forekommer. De mest udsatte områder for sådan kriminalitet synes at være Pattaya og Koh Samui. Pas især på ved de såkaldte Full Moon Parties. Der rapporteres af og til om voldtægter i turistområderne ved kysten. Efter en norsk pige blev fængslet 16 måneder for sex uden for ægteskabet, da hun anmeldte en voldtægt i 2013 i Dubai, så advarer Udenrigsministeriet om at gå til politiet. Du bør i stedet kontakte ambassaden og vente med at melde sagen, til du er i Danmark. I landets nuværende situation er risikoen for kriminalitet højere end normalt. Pas på hvordan du går klædt. Voldtægt er en af de mest almindelige forbrydelser i Egypten. Risikoen for kriminalitet er størst i såkaldte townships. I tilfælde af, at man udsættes for især seksuelt overgreb, bør man hurtigst muligt søge læge, da HIV/AIDS er udbredt i Sydafrika. Voldelige overfald og voldtægter er relativ sjældne, men frekvensen er klart stigende. Det frarådes generelt at benytte service-taxier.

I galleriet herover kan du læse Udenrigsministeriets rejsevejledning, der blandt andet advarer om voldtægtsrisiko i Indien.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

To indiske piger på to og fem år blev voldtaget ved to separate episoder sent fredag eller natten til lørdag og mindst et af overgrebene betegnes som en "gruppevoldtægt", siger politiet i den indiske hovedstad.

Politichefen i den vestlige del af New Delhi, Pushpendra Kumar, siger, at en fem-årig pige blev voldtaget af tre mænd i den østlige bydel Anand Vihar fredag aften.

- Pigen på fem år blev lokket ind i et nabohus af tre mænd. Lokale indbyggere så hende komme ud med sønderrevet og blodigt tøj. De pågreb derefter de formodede gerningsmænd, siger han.

En pige på to og et halvt blev voldtaget et andet sted i storbyen mindst en gang, siger politiet.

- Den yngste af pigerne blev bortført af to mænd fredag fra en religiøs fest i bydelen Nangloi. Hun blev seksuelt misbrugt og efterladt i en park, hedder det.

85 blev dræbt ved eksplosion i Indien
85 blev dræbt ved eksplosion i Indien

- Hvornår holder dette op i New Delhi? Hvor længe endnu skal kvinder udsættes for brutal vold i Indiens hovedstad. Gruppevoldtægt af piger på to og fem år? Det er skamfuldt, skriver lederen af Delhis Kvindekommission, Swati Maliwal, på Twitter.

Indien har siden en gruppevoldtægt i 2012, da en ung student mistede livet, haft fokus på det omfattende problem med voldtægter.

En 14-årig indisk pige satte ild til sig selv i april, efter at hun blev voldtaget af fem mænd i en landsby i provinsen Uttar Pradesh. Pigen fik brandsår på 70 procent af kroppen, da hun efterfølgende satte ild til sig selv.

Mindst 44 er dræbt i indisk gaseksplosion
Mindst 44 er dræbt i indisk gaseksplosion

Problemet er særlig udtalt i Uttar Pradesh, der er en af landets provinser med mest kriminalitet generelt.

Tidligere i år var der heftig debat i Indien, da regeringen nedlagde forbud mod at vise en BBC-dokumentar om den brutale gruppevoldtægt i 2012.

47 danskere voldtaget i udlandet
47 danskere voldtaget i udlandet

Gruppevoldtægten satte gang i nationale protester og vakte international harme.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx