Af - 09/01-17 16:28

17-årig postede foto af sig selv og sin dobbeltgænger - Nu har hun fundet to nye17-årig postede foto af sig selv og sin dobbeltgænger - Nu har hun fundet to nye

Santana Gutierrez stødte på sin dobbeltgænger under en shoppingtur. Nu er billedet af de to piger gået viralt, og tre nye piger, der ligner hende, er dukket op.

storybild

17-årige Santana postede et foto af sig selv og en pige, hun havde, som lignede hende på en prik. Billedet er siden hen blevet delt mere end 20.000 gange, og nu er der så dukket to nye dobbelgængere op. Det er Santana til højre i billedet. (Billede: Twitter)

I takt med de sociale mediers udbredelse hører vi oftere og oftere om folk, der er stødt på personer, der ligner dem på en prik - også kaldet dobbeltgængere.

17-årige Santana Gutierrez fra Californien er dog stødt på ikke bare én, men hele fire piger, der ligner hende selv til forveksling.

Det skriver Buzzfeed.

Det hele begyndte tilbage i september, da den unge amerikanske teenager sammen med en veninde var kørt en tur hen til et shoppingcenter.

VILDT bryllupsfoto: Er dette Matt Damons dobbeltgænger?
VILDT bryllupsfoto: Er dette Matt Damons dobbeltgænger?

Her blev de to veninder kontaktet af en ung pige ved navn Isabel, der arbejdede som facer for en velgørenhedsorganisation for børn. Isabel spurgte dem, om de kunne være interesseret i at høre mere om organisationens arbejde. Det ville de to piger gerne. Men Santana fik pludselig umådeligt svært ved at koncentrere sig.

- Jeg fik dårlig samvittighed, for jeg lyttede ikke til det, hun sagde. Det eneste, jeg kunne tænke på, var, at denne her pige fuldstændig ligner mig, siger Santana til Buzzfeed.

WTF? Zlatan Ibrahimovic møder lookalike på banen
WTF? Zlatan Ibrahimovic møder lookalike på banen

Sjovt nok viste det sig, at Isabel tænkte det eksakt samme. Efter at have fået et godt grin over situationen, udvekslede Santana og Isabel kontaktoplysninger og tog et billede sammen.

Santana postede efterfølgende billedet på Twitter og skrev, at hun i bogstaveligste forstand lige havde mødt sin dobbeltgænger.


Her cirka fire måneder efter er tweetet gået viralt med mere end 20.000 delinger. Men ikke nok med det. Så har det ganske overraskende vist sig, at der findes flere andre piger, der ligner Santana.

For nylig kommenterede en bruger på Santanas tweet med et foto af sin veninde, der går under Twitternavnet @allyholtt. Og som du kan se nedenfor er lighederne mellem dem også slående.Santana fortæller til Buzzfeed, at hun næsten ikke kunne tro sine egne øjne, og at hun viste billederne af sine dobbeltgængere til sine forældre - i tilfælde af at der måske var noget, de ikke havde fortalt hende.

- Jeg viste billederne til min far, fordi alle sagde; 'dine forældre skylder dig vist en forklaring', siger Santana grinende til Buzzfeed.

Anders fandt sin ukendte tvilling på festival: Hvad har du lavet, far?
Anders fandt sin ukendte tvilling på festival: Hvad har du lavet, far?

Hendes forældre kunne dog forsikre hende om, at der ikke var nogen familiemæssige bånd til pigerne, selvom de ganske rigtigt ligner hende.

- Det var meget underligt, siger Santana, der kort tid efter faldt over endnu et billede i en af kommentarerne af en tredje pige, der lignede hende.


Santanas mange kloner har fået flere Twitter-brugere til at lufte en teori om, at der må være en eller form for genetisk sammenhæng mellem pigerne.Andre brugere påpeger, at Santana historie minder om tv-serien 'Orphan Black', hvor den kvindelige hovedperson ved et tilfælde finder ud af, at hun er en menneskabt klon, og at der render et hav af andre fuldstændig identiske kvinder rundt derude, som ligner hende.Santana fortæller til Buzzfeed, at hun stadig er i kontakt med pigen Isabel, som hun i sin tid rendte ind i på sin shoppingtur. Hun håber, at hun også kan komme i kontakt med de andre piger.

- Det kunne være sjovt, hvis vi alle sammen mødtes en dag og så hinanden, siger hun og joker med, at det kunne være sjovt, hvis de alle fire tog det samme tøj på, tog billede af det og lagde det op på nettet.

LÆS OGSÅ: WOW: Er det her Frank Hvams dobbeltgænger?

LÆS OGSÅ: VILDT: Er det her Lukas Grahams dobbeltgænger?

LÆS OGSÅ: Adam Sandler møder sin dobbeltgænger på den mest utrolige måde

LÆS OGSÅ: DiCaprio-klon vinder OL-sølv - i bueskydning?!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Politiet efterforsker mistænkeligt...
bt.dk
Mand fes på fly: Få øjeblikke efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx