Af - 21/07-16 08:46; Opdateret: 21/07-16 09:19

Chokerende video: Mand tæver og bider lille kat til dødeChokerende video: Mand tæver og bider lille kat til døde

En mand har erkendt sig skyldig i dyremishandling, og videoen af episoden er nu kommet frem.

storybild

(Billede: Arkivfoto/Pixabay)

I en forfærdelig video, der i øjeblikket deles rundt omkring på internettet, ser man, hvordan en mand tæver en tilsyneladende harmløs lille kat.

Fandt katten i en blodpøl - nu får ekskæresten 20 dages fængsel
Fandt katten i en blodpøl - nu får ekskæresten 20 dages fængsel

Den voldelige episode har nu bragt 22-årige Craig Mills fra Skotland foran en dommer, hvor han tidligere på måneden erkendte sig skyldig i at mishandle katten, som senere døde af sine kvæstelser, skriver flere britiske medier, heriblandt Deadline News.

Videoen er blevet optaget i skjul af Craig Mills’ ekskæreste David Walker, som har delt den i et forsøg på at bevise, at han ikke selv har haft noget med mishandlingen at gøre.

Kvinde bandt tape om sin hunds mund: Her er hendes straf
Kvinde bandt tape om sin hunds mund: Her er hendes straf

Her ser man, hvordan Craig Mills holder den to år gamle kat ved navn Pippa tæt ind til kroppen med sin ene hånd, mens han gentagne gange slår den hårdt på ryggen med den anden.

- HVEM VÆSER DU AF, råber han ind i hovedet på den lille kat et par gange, inden han pludselig tager dens hoved op til munden og sætter sine tænder ned i kraniet på den. Den desperate kat formår at fravriste sig sin mishandlers greb og får tilsyneladende revet ham på kinden.

Videoen kan du se herunder - vi skal advare mod stærke billeder:

Mishandling af dyr straffes dobbelt så hårdt fremover
Mishandling af dyr straffes dobbelt så hårdt fremover

Hvad man ikke kan se på videoen, men som fremstår af retsakterne, er, at Craig Mills desuden har kastet Pippa ind i en væg, hvorefter den er død af sine kvæstelser.

David Walker forklarer til Deadline News, at hans ekskæreste var voldelig - også over for ham - og at en skjult optagelse var den eneste måde, hvorpå han kunne bevise dette.

Han siger, at han er blevet nødt til at flytte, fordi han frygtede for sin egen sikkerhed, da folk i nabolagene råbte 'kattemorder' efter ham og skrev samme ord med grafitti på hans hus.

Kyler kanin ind i væggen og deler video på Snapchat
Kyler kanin ind i væggen og deler video på Snapchat

- Han (Craig Mills, red.) slog mig faktisk og smadrede min telefon, så snart jeg fortalte ham, at jeg havde filmet episoden. Heldigvis havde jeg gemt videoen på Google Drive. Han er et sygt og forskruet individ, siger han og tilføjer, at han selv er vokset op med dyr, og at han aldrig kunne finde på at skade dem.

Craig Mills’ straf vil blive udmålt i næste måned.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx