Af - 14/10-14 08:33

Nu slukker familien for Top Model-deltagers respirator: - I bedste fald kan hun redde 10 livNu slukker familien for Top Model-deltagers respirator: - I bedste fald kan hun redde 10 liv

Om få timer vil familien slukke for respiratoren, der holder den svenske topmodel Anne-Maria Moström i live efter et voldsomt trafikuheld i New York sendte hende på hospitalet søndag.

storybild

(Billede: GettyImages)

Den 29-årige model holdes i live af en respirator og holdes i hånden af sin mor. Både hun, faren og lillesøsteren er taget til New York for at sige farvel til deres datter, der søndag kom ud for en alvorlig ulykke.

En buschauffør overså hende om aftenen for fem dage siden og kørte modellen ned. Og selvom Anne-Maria Moström kom direkte på hospitalet er der intet at gøre. Det skriver expressen.se

Lægerne har testet, og Anne-Maria Moström kan ikke trække vejret selv. Når respiratoren slukkes, vil resten af kroppen holde op med at fungere næsten med det samme.

Svensk topmodel bevistløs og hjerneskadet efter trafikulykke
Svensk topmodel bevistløs og hjerneskadet efter trafikulykke

Forældrene besluttede allerede søndag, at hvis Anne-Maria Moström ikke skulle overleve, ville de donere hendes organer. Et donorhold har nu forklaret forældrene, hvad der kommer til at foregå.

- I bedste fald kan hun redde ti liv. Anne-Maria havde ønsket det, så hvis man kendte hende var det ikke noget svært valg, fortæller Ronny Moström, der er far til den hjernedøde model.

Han fortæller, at Anne-Maria Moström altid har levet som var det den sidste dag på jorden.

Christiane hylder lækker rødhåret model: Han er vigtig for de er ved at uddø
Christiane hylder lækker rødhåret model: Han er vigtig for de er ved at uddø

- Hun har talt om det i lang tid. Hun vidste, der ville ske noget, før hun blev 30, for hun har konsulteret mennesker, der kan forudsige den slags, siger Ronny Moström.

Anne-Maria Moström var på vej hjem til sin kæreste, Michael Ønskede, da uheldet skete. Da hun ikke kom hjem skrev han SMS'er til hende. Men Anna-Maria Moström kunne ikke svare, for hun lå på operationsbordet. Politiet passede hendes telefon, men kunne ikke pinkoden til modellens telefon og kunne derfor hverken se telefonnummer på Michael Ønskede eller svare på hans beskeder.

Først da han ringede kunne de overbringe ham den forfærdelige nyhed.

Emma spiser 8.000 kalorier hver dag - men er slank som en model
Emma spiser 8.000 kalorier hver dag - men er slank som en model


LÆS OGSÅ: Dansk model udrydder enhver tvivl: Det er sexet at være rødhåret

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Medie: Prins Charles fik gæster til...
bt.dk
Traditionsklub tilbage i Superligaen...
bt.dk
Susanne lever med brændende smerter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx