Af - 02/06-16 13:49

Kvinde blev bortvist fra fly: Er det her for frækt?Kvinde blev bortvist fra fly: Er det her for frækt?

Bodyshaming eller alt for korte shorts?

storybild

Der er tilsyneladende grænser for, hvor korte shorts en kvinde kan iføre sig, når hun skal ud at flyve. Det var der i hvert fald for Maggie, der raser mod det amerikanske flyselskab Jet Blue. Det skriver Expressen.

For nogle uger siden skulle burlesque-danseren Maggie McMuffin flyve fra Boston til Seattle. Det skulle foregå via flyselskabet Jet Blue. Den plan var imidlertid tæt på at blive forpurret af kabinepersonalet på flyet.

De nægtede ganske enkelt at have hende med - med mindre hun skiftede tøj. Hendes shorts kunne, ifølge personalets vurdering, virke stødende på de andre passagerer. Det fik hende til at føle sig dårligt behandlet, men ikke så meget, at hun ikke forsøgte sig med et kompromis.

- Jeg sagde, at jeg kunne binde en trøje om livet eller dække mig til med et tæppe. Men personalet sagde bare, at jeg var nødt til at skifte tøj. Ellers kunne jeg ikke komme med, siger hun til ABC News.

Der var ikke andet at gøre for Maggie end at stæse ud og finde noget andet tøj i en lufthavnsbutik, inden flyet lettede.

Flyselskabet mener ikke, at de har begået nogen fejl. De bakker op om personalets beslutning, og de har sågar tilbudt at betale for Maggies tøj og nogle fremtidige flyveture - som en venlig gestus.

Det har ikke rykket ved Maggies holdning.

– Det handler om "bodyshaming" og "slut-shaming", fortæller hun.

Her kan du se et billede som Maggies veninde har lagt på Facebook. Det er nu gået viralt.

LÆS OGSÅ: Supermodel udsat for bodyshaming: Her er hendes GENIALE svar til sine haters

LÆS OGSÅ: Kan du se, hvorfor folk enten elsker eller hader disse billeder?

LÆS OGSÅ: GENIALT: Sådan sætter 20-årige Sara mobbere på plads

LÆS OGSÅ: Han sammenlignede hende med en kage - så brød helvede løs

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx