Af - 14/07-16 20:12; Opdateret: 14/07-16 22:55

Sendte live på Facebook - pludselig blev bilen gennemhullet af skudSendte live på Facebook - pludselig blev bilen gennemhullet af skud

Tre venners Facebook Live-udsendelse blev på få sekunder forvandlet til et sandt mareridt, da en ukendt gerningsmand åbnede ild mod deres bil og affyrede 30 skud.

storybild

De tre venner fra Norfolk, Virginia, sendte sent tirsdag eftermiddag live fra en bil.

I videoen ryger alle tre tung tobak og mimer til rapmusik. Cirka fem minutter inde i videoen bliver den afslappede stemning dog brutalt ødelagt, da cirka 30 skud pludselig gennemhuller bilen. Det skriver Vice.

Endnu en fængselsbetjent overfaldet: Ramt af flere skud
Endnu en fængselsbetjent overfaldet: Ramt af flere skud

Telefonen, som vennerne sender live-video fra, bliver tabt, og i sekunderne efter kan man høre en vejrtrækning, der tyder på, at nogen er blevet ramt af skud.

Efter et stykke tid kan man høre en person sige “ring efter en ambulance”.

Den voldsomme video kan ses her. Vi advarer om stærke billeder.

Politiet bekræfter, at der blev foretaget et opkald til alarmcentralen ved sekstiden tirsdag lokal tid. Mobiltelefonen fortsatte med at streame direkte på Facebook i en hel time, efter skuddene bragede løs.

Dramatisk video af skyderi: Jeg er så bange
Dramatisk video af skyderi: Jeg er så bange

Øjenvidne i Dallas: De blev bare ved med at skyde
Øjenvidne i Dallas: De blev bare ved med at skyde

Politiet har ligeledes bekræftet, at videoen er ægte. De tre mænd, der er sidst i tyverne, blev kørt til hospitalet med “betydelige skader”. To af dem er i bedring og en i kritisk tilstand. Det berettede politiet onsdag aften lokal tid.

Torsdag eftermiddag har videoens “hovedperson” TJ Williams skrevet en følelsesladet statusopdatering på Facebook, hvor det fremgår, at de tre mænds tilstand er stabil.

- Når jeg siger, at jeg er velsignet, mener jeg det af hele mit hjerte. Jeg er i stærke smerter. Nogen prøvede at tage mig væk fra mine børn, men det var ikke Guds vilje, skriver han og fortsætter:

- Da jeg lå på jorden og var ved at bløde ihjel, var det eneste, jeg tænkte på, mine døtres ansigter, og det hjalp mig til at forblive stærk. Jeg blev ved med at sige til mig selv, at jeg skulle klare den, og på samme tid havde jeg lyst til bare at give op. Jeg er glad for, at jeg ikke gjorde det. Jeg blev skudt tre gange og har stadig en kugle i brystet og en anden ramte min rygsøjle. Jeg er bare glad for, at mine venner også er okay. Jeg håber, at alle vil blive ved med at bede for os. Tak, allesammen.

Politiet kan indtil videre ikke fortælle noget om gerningsmandens motiv eller identitet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx