Af - 04/11-15 10:07; Opdateret: 04/11-15 10:34

Mystik omkring instagramstjerne: Er det et reklamestunt?Mystik omkring instagramstjerne: Er det et reklamestunt?

Instagramstjerne raser mod medierne. Nu sletter hun alle sine profiler.

Bildstrecke im Grossformat »
I en alder af bare 18 år har Essena O'Neill opnået, hvad de fleste nok vil mene, er drømmen. Men spørger man hende selv, er det langt fra sandheden. Det fortalte hun i en video, der nu er blevet slettet fra Youtube. På kort tid fik Essena O'Neill fra Australien opbygget et kæmpe netværk på de sociale medier. Hun kunne prale med mere end 700.000 følgere på Instagram, 260.000 abonenter på Youtube og mere end 60.000 venner på Snapchat. Noget de fleste some-stjerner drømmer om. Men vil hun have mere? Essena O'Neill har nu slettet alle sine sociale medie-profiler. Her er det hendes Instagramprofil, hvor hun havde repostet billeder med en ny og afslørende tekst. Nu er der ingenting at se. Også hendes Youtube-kanal er helt væk. Rygterne svirrer om insta-stjernen. Er det bare et reklame-stunt for at få endnu mere opmærksomhed? Hun skulle efter sigende også have bedt om penge på sin hjemmeside. I en video skulle hun have sagt: 'Det er pinligt at indrømme, at jeg har brug for hjælp... Jeg kan ikke engang betale husleje. Hvis denne webside har værdi for dig, så vær' sød og støtte mig, for jeg har ikke råd til det virkelige liv. ' I et indlæg på hendes egen hjemmeside angriber hun medierne. Her skriver hun blandt andet: 'Det ser ud som om medierne vil have opmærksomhed og en 'hot' historie, ikke ægte ændring. Er jeg den eneste på det?? Hvorfor ikke snakke om de ting, der virkelig betyder noget? ' Så skriver hun et indlæg på sin egen hjemmeside. Men er det hele planlagt af insta-stjernen? Nu kan vi kun vente på næste skridt.

Først afslørede hun hemmeligheden bag 'hendes perfekte Instagram-liv' som værende forfærdelig. Bagefter skulle hun efter sigende have bedt om penge af sine mange følgere, fordi hun ikke har råd til at betale for sit nye liv som ikke-social-media-stjerne.

Det er pinligt at indrømme, at jeg har brug for hjælp... Jeg kan ikke engang betale husleje. Hvis denne webside har værdi for dig, så vær' sød og støtte mig, for jeg har ikke råd til det virkelige liv.

Sådan skulle australske Essena O'Neill angiveligt have sagt i en video, postet på hendes hjemmeside letsbegamechangers.com, ifølge Daily Mail.

Verdensberømt instagrammer siger stop: Afslører barsk virkelighed om sine billeder
Verdensberømt instagrammer siger stop: Afslører barsk virkelighed om sine billeder

Men nu har Essena O'Neill slettet alle beviser. Hendes instagram-profil, hvor hun startede med at skrive 'virkeligheden' bag hendes billeder, er blevet slettet, og det samme er hendes Youtubekanal, hvor hun postede en video hvori hun forklarede, hvorfor hun valgte at droppe de sociale medier.

Herefter skrev hun et indlæg på sin egen hjemmeside, hvor hun anklager medierne for ikke at tage vigtige emner op, og kun fokusere på hendes pinsler. Her skriver hun blandt andet:

'19-årig instagram-berømthed anklager de sociale medier for hendes problemer', den historie går viralt. Ikke 'Teenager rejser spørgsmål om online gennemsigtighed og vildledende produktplacering'. Det ser ud som om medierne vil have opmærksomhed og en 'hot' historie, ikke ægte ændring. Er jeg den eneste på det?? Hvorfor ikke snakke om de ting, der virkelig betyder noget?

Nu sætter flere spørgsmålstegn ved Essena O'Neills intentioner. For er det hele et mediestunt? Prøver hun bare at rebrande sig selv og på den måde få mere opmærksomhed?

Instagram-stjerne ruineret af sin ærlighed
Instagram-stjerne ruineret af sin ærlighed

Det mener blandt andet ABC News, hvis læsere tror, det er ren markedsføring fra instagram-stjernens side:

- Klog marketing! Jeg tror ikke på en eneste ting hun siger, skriver én, mens en anden følger op:

- Endnu et social mediestunt, der giver hende mere berømthed end hun havde drømt om.

Essena O'Neill har endnu ikke forklaret, hvorfor hun har slettet sine profiler.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Poul Bundgaards stenrige barnebarn...
bt.dk
Peter Madsens forsvarer: Det foregik...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Gymnasium lukket ned efter lovbrud:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx