Af - 17/04-16 18:45

Fra nørd til filmstjerne: Kan du gætte hvem de er?Fra nørd til filmstjerne: Kan du gætte hvem de er?

Underholdningssiden 9Gag har samlet en liste over sangere og filmstjerner, som gik fra nørd til kendis. Listen rummer nogle af verdens største stjerner, men kan du genkende dem?

Bildstrecke im Grossformat »
Kan du gætte hvem denne flotte unge fyr er? Det er nemlig kvindebedåreren George Clooney! Hvem så sådan her ud som ung? Ledetråd: hun har 75 millioner followers på Twitter, og mange milliarder afspilninger på YouTube! Her har vi hende - Taylor Swift! Sådan så hun ud som barn, i dag er hun all-time drømmepige for mange drenge. Hvem er hun? Modellen Megan Fox Hvis man ser rigtig godt efter, er det faktisk ikke så svært at gætte hvem denne pige er - hvis du ikke kan gætte det, får du her et tip; hun er kendt fra kærlighedsfilm om vampyrer... Vores allesammens Kristen Stewart, kendt fra Twilight. Denne knægt er blevet en del bedre med årene, og er kendt som hovedpersonen i en skolemusical... Nemlig Zac Efron fra High School Musical! Dengang var det altså på mode at have 'gryden'. I dag fokuserer denne mand mere på film, kaffe og sin meget kontroversielle religiøse overbevisning... Her har vi ham - Tom Cruise, skuespiller og reklame-figur for Nespresso. Og nå ja, så er han scientolog. Selv som barn havde denne knægt et skævt smil og et glimt i øjet. Han er kendt fra en film om to mænd på et bjerg... Jake Gyllenhaal hedder han, og hvis du synes at navnet klinger lidt svensk, så har du helt ret. Han er især kendt fra filmen Brokeback Mountain. Denne krøllede rødtop har fået glattet garnet... ...og fyldt rynkerne også - hun er Nicole Kidman! Dengang var hun en smilende pige, senere blev hun kendt i filmen... Pretty Woman, og hun hedder Julia Roberts

Underholdningssiden 9Gag har samlet en liste over sangere og filmstjerner, som ikke lignede sig selv som barn.

Gulddreng i Hollywood: Danske Mikael maler for Google og Nike
Gulddreng i Hollywood: Danske Mikael maler for Google og Nike

Nogle har været under saksen for at få bugt med grydehår og monobryn, mens andre måtte under kniven, for at tilpasse sig Hollywood. Fælles for dem alle er, at de har haft en vild udvikling fra barn til voksen.

Se billedet: Lækker Hollywood-stjerne tager selfie med Lukas Graham
Se billedet: Lækker Hollywood-stjerne tager selfie med Lukas Graham

Listen rummer nogle af de aller største stjerner, men kan du genkende dem? Prøv selv i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Bertel Haarder tror på dansk Oscar-chance

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx