Af - 30/04-14 22:48

Hund overlever mirakuløst, efter nærig ejer betalte mand for at skyde denHund overlever mirakuløst, efter nærig ejer betalte mand for at skyde den

Hunden Olly overlevede haglgevær-skud og at blive smidt i en flod. Nu venter den på at få en ny familie.

storybild

(Billede: Polfoto/Kim Agersten)

En grusom hundeejer betalte en 'lejemorder' for at slå hans hund ihjel – fordi han var for nærig til at betale dyrlægen de 30 pund, 270 kroner, det ville koste at få den aflivet. Det skriver The Mirror.

Ejeren slap med kun at skulle betale en jæger 4 pund, svarende til 36 kroner, for at få skudt den raske hund og smidt den i havet.

Men hunden Olly overlevede både skuddet fra haglgeværet og det kolde vand. En fisker, der var på tur med sin søn, opdagede nemlig den næsten livløse hund i floden Drava i det nordlige Kroatien.

Efterladt hund reddet fra forfærdelig død
Efterladt hund reddet fra forfærdelig død

- Han flød forbi os som en træstamme, og pludselig bevægede hans forben sig, som om han vinkede til os, fortæller fiskeren Pawel Brodzky.

- Vi trak det stakkels dyr op af vandet og tog ham med til et dyreinternat, hvor vi fik at vide, han var i dårlig stand men stærk nok til at overleve.

Og Brodzky reddede ikke blot Olly men måske flere andre hunde fra i fremtiden at dø på grusom maner. Han lagde nemlig mærke til jægeren, som et stykke længere oppe ad floden var ved at pakke sit gevær i sin bil. Han noterede nummerpladen, som han oplyste til politiet.

Peter dyrker sex med sin hund: - Jeg er ikke flov
Peter dyrker sex med sin hund: - Jeg er ikke flov

Jægeren er mistænkt for at have skudt flere andre hunde og kan få op til et år i fængsel for dyremishandling.

Olly er blevet opereret i hoved og ben og forventes at være helt rask indenfor to måneder. Han har nu fået navnet Lucky og vil blive boende på dyreinternatet, medmindre han bliver adopteret.

Olly - nu kaldet Lucky - var gennemblødt af vand og blod, da han blev indleveret til dyreinternatet:LÆS OGSÅ: Dårlig første date? Kvinde fik stjålet både hund og tv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
11 timer inde i ekstremt rekordforsøg...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx