Af - 12/07-15 11:18; Opdateret: 12/07-15 12:03

Berygtet sex-lærerinde skyldig: Får op til 30 års fængselBerygtet sex-lærerinde skyldig: Får op til 30 års fængsel

Den amerikanske lærerinde blev kendt skyldig torsdag i Utah.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder fra den lange retssag her.

I januar blev den 35-årige amerikanske lærerinde Brianne Altice anholdt og varetægtsfængsel i en opsigtsvækkende sag, hvor hun blev anklaget for at have seksuelt misbrugt en 16-årig dreng og to 17-årige drenge - alle havde hun haft som elever. Der var både tale om oralsex og fuldbyrdet samleje.

Torsdag blev den tidligere engelsklærerinde kendt skyldig i sagen i retten i Farmington i Utah, USA, og hun blev idømt op til 30 års fængsel for sine forbrydelser.

Forsvarsadvokaten hævdede i retten, at Brianne Altice indledte de seksuelle forhold med drengene, dels fordi hun ikke kunne modstå, at de flirtede med hende, og dels fordi hun havde en hård barndom og dårligt selvværd.

Berygtet sex-lærerinde anholdt igen
Berygtet sex-lærerinde anholdt igen

Derfor skal du dyrke sex i det fri om sommeren
Derfor skal du dyrke sex i det fri om sommeren

Da den forholdsvist unge lærerinde modtog sin dom, kunne hun ikke holde tårerne tilbage:

- Jeg er bare et menneske, og jeg har begået en fejl i en meget sårbar tid i mit liv, sagde hun ifølge nyhedsbureauet AP.

Her ses hun i retten i januar. Se flere billeder i toppen af artiklen.(Bild: Polfoto)

Anklageren Cristina Ortega anerkendte, at de unge drenge flirtede med Altice, men lagde vægt på, at hun skulle have været voksen nok til at stoppe det selv.

- Hun nød opmærksomheden, som hun fik fra dem, men jeg mener, at hun fejlede fuldstændigt, da hun ikke opførte sig som en voksen.

Forældre til to af drengene hævder, at det var en offentlig hemmelighed på skolen, at Brianne Altice havde seksuel omgang med flere elever.

Fortsatte forhold med drenge
Altice blev anholdt i april 2014, og hun slap for at blive varetægtsfængslet, men den beslutning blev omstødt i januar, da det kom frem, at hun havde fortsat sit seksuelle forhold til en af drengene.

Anklageren hævdede, at lærerinden blev venner med drengene, og de hang ud med hende i klasselokalet. Det venskab eskalerede hurtigt, og en af de unge drenge anså hende for at være sin kæreste.

Unge frygter 'Roskildesyge': Flere testes for kønssygdomme
Unge frygter 'Roskildesyge': Flere testes for kønssygdomme

Cosby indrømmer: Gav kvinder piller for at få sex
Cosby indrømmer: Gav kvinder piller for at få sex

Det er desværre ikke første gang, at hun står overfor retten. I oktober 2013 blev hun anholdt og sigtet for seksuelt misbrug af mindreårige. Her kunne en af ofrene beskrive Brianne Altices hjem og krop med tatoveringer i detaljer.

Han kaldte hende desuden for en lærerinde med frynsegoder, hvorfor det ikke ligefrem virker til, at netop denne unge mand så sig selv som et offer i sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx