Af KATRINE FREDERIKKE WANDRUP - 09/05-17 22:05

Hans kone tabte lang kamp mod kræft: Så gjorde han noget usædvanligtHans kone tabte lang kamp mod kræft: Så gjorde han noget usædvanligt

Den sørgende Russel Davison sov ved siden af sin kones døde krop i seks dage, fordi han ikke kunne bære, at hun skulle tages væk og placeres i et lighus i en ligpose.

storybild

(Billede: Privat)

Den sørgende Russel Davison sov ved siden af sin kones døde krop i seks dage, fordi han ikke kunne bære, at hun skulle tages væk og placeres i et lighus i en ligpose.

50-årige Davisons hustru, Wendy, døde i deres fælles hjem i Derby i England, efter hun tabte en 10 år lang kamp mod livmoderhalskræft, skriver The Sun.

Efter hendes død ville Davison beholde konen hjemme sammen med ham og deres fire børn, og han vil nu gøre opmærksom på, at det at være sammen med en død krop ikke er noget, man bør være bange for.

Til at begynde med vaskede han Wendys krop og klædte hende pænt på, hvorefter han placerede hende i en kiste i deres soveværelse – noget han kaldte hendes ’puppe’.

Selvom det måske kan virke morbidt på nogen, så insisterer Davison på, at det er den bedste måde at behandle de døde på, da det giver familien en mulighed for at arbejde med det enorme tab, det er at miste nogen.

»Vi er blevet snydt af tv og film til at tro, at der er noget at være bange for, når det kommer til døde kroppe – det er der ikke, det forsikrer jeg for,« fortæller han til The Sun.

Wendy Davison blev diagnosticeret med livmoderhalskræft i 2006 kort tid efter parrets fælles 40-års fødselsdag og fik for tre år siden at vide, hun havde seks måneder tilbage at leve i.

Men det ville hun ikke finde sig i, og derfor opgav hun alle former for traditionel kræftmedicin og -behandling, og valgte i stedet at leve sundt og naturligt.

Kort efter købte parret en autocamper og kørte Europa tyndt, men blev i september nødt til at vende hjem, da Wendys smerter blev for store.

LÆS OGSÅ: Bizart: Her er ekspertens bud på, hvad kalkunerne har gang i

LÆS OGSÅ: Først fandt de agurker: Nu har norsk biograf fundet noget endnu mere bizart

LÆS OGSÅ: Læge slugte patients sæd: 'Tag det som et tegn på taknemmelighed'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kritik gør ondt på Magnussens chef:...
bt.dk
Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Spækhuggere set ved dansk havn: 'Det...
bt.dk
Tidligere politiinspektør om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx