Af - 03/03-14 13:08

Kvinde lever 14 år med mannequinfamilie – og et budskabKvinde lever 14 år med mannequinfamilie – og et budskab

Hvad gør man, når man er single og alle presser på for, at man bliver gift? I USA valgte en kvinde at oprette en kunstig familie.

"PLAYING HOUSE" - NEW TRAILER from Suzanne Heintz on Vimeo.

Igen og igen fik en kvinde det samme spørgsmål fra venner og familie.

- Hvorfor er du endnu ikke blevet gift?, spurgte de undrende.

Det blev hun træt af. Derfor valgte hun en utraditionel vej at få sit budskab igennem på.

- Hvad burde jeg gøre? Du kan ikke bare gå ud og købe en familie. Eller kan du? Jeg gjorde. De er mannequindukker. Den pæne facade med ingenting indeni. Vi laver familieting, alt imens vi fanger kodak-momenterne, skriver hun på sin hjemmeside.

Suzanne Heintz fra Denver i USA har i 14 år levet med sin mannequin-mand og deres otte-årige mannequin-datter. Sammen har de blandt andet været ude at skøjte, stå på ski og og besøgt Eiffeltårnet.

- For det handler i virkeligheden ikke om rejsen eller en ægte menneskeforbindelse, når dine børn skriger 'Er vi der snart?' Gør det? Det handler om billedet foran beviset. 'Tilbage i bilen, vi fik taget billedet. Lad os tage ud at spise nu', forklarer hun.

I løbet af de 14 år tilbagelagde hun over 16.000 km med mannequinfamilien på slæb. Det var en del af et personligt fotograferingsprojekt, hun nu vil vise frem i en dokumentar.

- Hvis jeg går gennem mit liv uden at afkrydse boksene med vielsesring og barnevogn, går jeg glip af fotoalbummet men ikke budskaberne. Når jeg tager mine billeder, stopper folk og stirrer, hvorefter de spørger: 'Hvorfor gør du det her?' I det øjeblik begynder de også at forstå budskabet, forklarer hun.

Se flere 'familiebilleder' på Suzanne Heintz' hjemmeside.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx