Af Julie Bülow - 30/09-17 16:38

Video: Hun fik opereret sine kønslæber - her laver hun smykke af stumperneVideo: Hun fik opereret sine kønslæber - her laver hun smykke af stumperne

Hun fik 'stumperne' med hjem i et lille bæger, men de blev rynkede med tiden, så nu har hun genbrugt dem til et smykke

storybild

Efter lang tids smerter i kønslæberne gennemgik britiske Tracy Kiss i december 2016 en operation, som formindskede hendes kønslæber. Efter operationen fik hun de løse hudstumper med hjem i en lille bøtte med væske. De skulle tjene som en slags trofæ, skriver Daily Mail.

Stumperne blev dog hurtigt lidt grå og rynkede nede i væsken, og  den 29-årige mor til to besluttede derfor at lave 'et stykke kunst' ud af sine stumper. Hun er stor fan af nips og memorabilia og så derfor sine rynkede kønslæbestumper som en mulighed for at ' forvandle dem til et stærkt vedhæng som kunne bruges som modetilbehør'.

Se videoen her:

Tracy Kiss har lavet en video der viser hele arbejdsprocessen på det ovale vedhæng. Her ser man hende lave en lille bitte tørresnor i en æske, hvor hun hænger sine kønslæber til tørre med klemmer. Så maler hun dem røde og drysser glimmer over dem.

»Da jeg faldt over smykke-støbesættet virkede det som en sjov og nem måde at lave personlige smykker til alle slags ting. Omend mine nok er meget unikke,« skriver hun ifølge Daily Mail om sit kunstværk.

»Min 9-årige datter var ellevild med at gå i gang med en ny sommerferie-hobby af egne kreationer, og jeg selv havde store forventninger til at give nyt liv til mine kønslæber i bøtten,«

Med sit nye vedhæng siger Tracy Kiss, at hun gerne sætte fokus på intim sundhed og selv-tjek og åbne for diskussionen omkring sundhedsfordelene ved omskæring.

»Mine kønslæber er blevet preserveret med succes og de er farverige og muntre og markerer slutningen på mine lidelser. Et skridt tættetere på at nedbryde tabuet omkring kvindelig omskæring gennem en unik indfaldsvinkel og et personligt smykke, jeg vil værdsætte for evigt,« tilføjer hun.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx