Af - 28/05-17 08:52

Chloe blev et hit på nettet for sit skeptiske ansigtsudtryk - sådan ser hun ud i dagChloe blev et hit på nettet for sit skeptiske ansigtsudtryk - sådan ser hun ud i dag

Hendes ansigtsudtryk er brugt på utallige memes, men i dag har hun god grund til at smile.

Når forældre tager billeder og video af deres børn og lægger det ud på internettet, er det de færreste der har fantasi til at forestille sig, hvor massiv en interesse det kan afstedkomme fra andre internetbrugere.

Da 36-årige Katie Clem 2013 filmede sin datter, mens hun overraskede hende med beskeden om, at hun skulle en tur i Disneyland, havde hun på ingen måde fantasi til at forestille sig, at den uskyldige situation skulle gøre hendes da to-årige datter til en sensation på internettet.

Da Chloe får at vide, hun ikke skal i skole men i stedet skal i Disneyland, reagerer hun med det mest skeptiske ansigtsudtryk hun kan finde, og det fik tusindvis af internetbrugere til at lave memes med hende, hvilket siden har gjort, at hun er blevet et af de mest kendte ansigter på internettet.

Og familien Clem har siden sørget for at bygge videre på succesen, så deres to døtre i dag er modeller og har har deres egen kanal på Youtube med over 190.000 følgere, samt en konto på Instagram, hvor over en halv million følger med, skriver E! News.

I denne uge har familien været i Sao Paolo i Brasilien, hvor de har besøgt Google, men i modsætning til tidligere, er Chloe ikke længere skeptisk over ferier.

- Google er fantastisk. Chloe elsker at se sig selv på elevatordøren og over hele Sao Paolo, skriver familien på pigernes konto på Instagram, mens hun i et andet afslører, at der også skulle skrives autografer.

Google is amazing! Chloe loves seeing herself on the elevator door and all over #saopaulo! You have a beautiful city! . . . #chloe #google

Et opslag delt af Lily & Chloe 👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) den


Signing autographs at #google! . . . #chloe #google #saopaulo

Et opslag delt af Lily & Chloe 👩🏼👧🏼 (@lilyandchloeofficial) den


Forleden skrev vi om 'Charlie bit my finger-brødrene', der forleden kunne fejre, at det var ti år siden, deres video blev lagt på internettet, og senere blev den mest sete video på Youtube.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Farvel single-liv: Skibabe har scoret...
bt.dk
Personpåkørsel: Togbusser indsat
bt.dk
Tøjgigant lider i Danmark: Værste...
bt.dk
Superliga-boss efter frifindelse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx