Af - 24/09-16 20:08

Klam klovn lagde sig på lur i skov: Nu er han anholdt og afsløretKlam klovn lagde sig på lur i skov: Nu er han anholdt og afsløret

Ung mand i et uhyggeligt klovnekostume er blevet anholdt for at sprede skræk og rædsel.

Bildstrecke im Grossformat »

En 20-årig amerikansk mand er blevet anholdt for at klæde sig ud som en uhyggelig klovn og forsøge at skræmme livet af folk.

Den unge mand, der hedder Jonathan Martin, blev spottet listende rundt i et skov-område i byen Middlesboro i den amerikanske delstat Kentucky.

Mystisk klovn spreder natteskræk i amerikansk by
Mystisk klovn spreder natteskræk i amerikansk by

Politiet dukkede efterfølgende op og anholdt den 20-årige, som var iført en sort/hvid dragt og en uhyggelig klovnemaske.

Det skriver det britiske nyhedssite metro.

Se billeder af den anholdte uden maske i galleriet øverst!

Selve sigtelsen går på, at Jonathan Martin har båret en maske offentligt, hvilket er i strid med loven i Kentucky. Ydermere er han sigtet for at skabe offentlig uorden ved at forsøge at skræmme folk.

Gys: Så uhyggelig er den nye Pennywise
Gys: Så uhyggelig er den nye Pennywise

Jonathan Martin har erkendt, at han klædte sig ud i klovnekostumet for at skræmme folk, rapporter flere lokale medier ifølge metro.

Politiet har i forbindelse med anholdelsen offentliggjort billeder af den unge mand, hvor han bliver lagt i håndjern, ligesom de også har frigivet politifotos af ham umaskeret.

Forskning: Her er de mest creepy jobs
Forskning: Her er de mest creepy jobs

Anholdelsen sker i kølvandet på en serie af sager rundt om i USA, hvor flere personer gennem den seneste tid er begyndt at klæde sig ud i uhyggelige klovnekostumer og luske rundt i nattetimerne, hvilket har gjort mange borgere bange og utrygge.

Eksempelvis har politiet i delstaten South Carolina meldt ud, at alle voksne, der bærer et klovnekostume offentligt, vil blive anholdt.LÆS OGSÅ: Kunstner gemmer uhyggelige overraskelser under sine malerier

LÆS OGSÅ: Ny horrorfilm fik folk til at besvime: Ambulance måtte tilkaldes

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx