Af MATHIAS TUXEN - 13/06-17 11:01

Alle hviskede om parret på flyet: Nu har historien taget en uventet drejningAlle hviskede om parret på flyet: Nu har historien taget en uventet drejning

Kvinden ved siden af parret var tvunget til at overvære deres samleje.

Bildstrecke im Grossformat »
Klik dig gennem galleriet og find ud af hvorfor det ikke er farligt. Hvis du frygter edderkopper, hører du sandsynligvis ofte klichéen "Edderkopper er faktisk mere bange for dig, end du er for dem". For folk med flyskræk svarer den sætning nogenlunde til "Der er større risiko for at dø på køreturen på vej til lufthavnen end på selve flyveturen" - og de har ret. David Ropeik fra Harvard University har undersøgt sagen, og det viser sig, at risikoen for at du dør i et biluheld er cirka 1 til 5000, mens det for flystyrt er 1 til 11,000,000. Hvis du en dag skulle være så uheldig at være i et fly, der styrter ned, skal du trøste dig med, at der er 95% chance for, at du overlever styrtet. Flyets vinger bliver bøjet indtil de knækker for at finde vingens bristepunkt. Det kræver langt mere kraft at knække dem, end noget fly nogensinde er blevet udsat for under en flyvning, og flyet gennemgår utallige forskellige test, heriblandt... ...kyllingetesten. Flyet bliver testet i forhold til hvor meget motorerne kan indtage uden at gå i stykker. Under testen skydes døde kyllinger ind i den tændte motor og på forruden, for at simulere at flyet rammer en fugl i luften. Det kan se ud som om, at det kun er motorerne, der holder flyet i luften. Man forestiller sig, at flyet snurrer rundt og styrter ned, hvis en af motorerne går i stykker, men alle kommercielle fly kan flyve perfekt med kun én motor... ...og hvad så hvis de begge to går i stykker? Ja, så forvandles flyet nærmest til et svævefly, der kan svæve op til flere hundrede kilometer, før det begynder at miste så meget fart, at det styrter ned. Oddsene for at begge motorer går i stykker, er utrolig små. Det sker kun én gang på én milliard flyvetimer, hvis man skal tro producenten Hvis du ikke tænker så meget over faren for at styrte ned med mange hundrede kilometer i timen, men snarere er bange for de mange bakterier der angiveligt bliver blæst rundt i hele flyet, kan vi trøste dig med, at alle kommercielle fly udstyres med kraftige HEPA filtre, der renser luften 20-30 gange i timen. Der kan dog findes bakterier visse steder på flyet. Vask hænder efter du har rørt ved håndtaget til flytoilettet, der sker ting og sager derinde. ...og når du har rørt ved diverse skærme og klapborde ved dit sæde. Turbulens er meget irriterende og ubehageligt, men selv det største vindpust ville ikke kunne få flyet til at styrte. Turbulens kan sammenlignes med et bump på vejen; det er ikke særlig behageligt, men det er heller ikke farligt. Hvis du vil mindske risikoen for at få en turbulent tur, kan du bestille dine billetter til tidlig morgen eller tæt på solnedgang, hvor Solen ikke opvarmer Jordens overflade, og dermed gør atmosfæren ustabil. Vælg også et sæde lige ud for vingerne, da fronten og enden af flyet bevæger sig mest.

I galleriet øverst kan du se fem grunde til, du ikke skal være bange for at flyve

I en video af et meget vovet par på et Ryanair-fly er gået viralt. Uden skyggen af blufærdighed valgte kvinden at sætte sig ovenpå den 31-årige mand, som ubekymret tog hendes trusser af og angiveligt fortsatte de romantiske udfoldelser midt i kabinen.

Den upassende episode efterlod resten af flypassagerne mundlamme, men endnu værre efterlod den pågældende mand også sin gravide forlovede derhjemme. Hvad folk troede var et kraftigt bedugget par på vej til Ibiza, viser sig nu at være en polterabend ude af kontrol. Det skriver The Sun.

Én mands lille fejl koster nu flyselskab 850 millioner
Én mands lille fejl koster nu flyselskab 850 millioner

»Han er kendt for at være damernes ven. Det er en tilfældig kvinde, han lige havde mødt, som han er sammen med. Han skal giftes med sin forlovede snart, men det stopper ham tydeligvis ikke. Han virker ikke til at være bekymret over, at hans forlovede, der er gravid på sjette måned, sidder derhjemme, mens han fjoller rundt med andre. Jeg ville ikke være i hans sko, når hun finder ud af det,« fortæller en af hans venner til The Sun.

Bil eller fly? Se hvad der bedst kan betale sig sydpå
Bil eller fly? Se hvad der bedst kan betale sig sydpå

Den uheldige episode gik viralt, da en af medpassagerne ombord på flyet fra Manchester, England, valgte at filme det opsigtsvækkende optrin. Videoen viser, hvordan kvinden sidder ovenpå manden, mens hun gnider sig op ad ham. 21-årige Kieran Williams var vidne til den noget frimodige opførsel. Han har fortalt The Daily Star, at manden grinende spurgte rundt i flyet 'Er der nogen, der har et kondom', kort før de fortsatte - og uden flypersonalet greb ind.

Manden fra videoen er souschef i familiens restaurant i det nordvestlige England og har været sammen med sin forlovede i seks år. Og hun er efter sigende yderst utilfreds med hele fadæsen.

26-årige Molly blev nægtet indrejse i USA, efter tolderne læste hendes dagbog
26-årige Molly blev nægtet indrejse i USA, efter tolderne læste hendes dagbog

Ryanair har til engelske metro forklaret, at de er i gang med at undersøge sagen, og at de ikke tolerer uroskabende eller upassende adfærd. Selskabet understreger yderligere, at de ansvarlige i den slags situationer kan udsættes for sanktioner.

LÆS OGSÅ: Sara så Norwegian-fly nødlande i København: 'Hvad f***** var det?'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx