Af - 30/01-16 16:22

Mistede halvdelen af ansigtet til sjælden kræft: Moren kæmper stadig for livetMistede halvdelen af ansigtet til sjælden kræft: Moren kæmper stadig for livet

Den 33-årige mor til to håber nu på, at kunne skaffe nok penge til en særlig operation i Mexico.

Bildstrecke im Grossformat »

En tapper mor til to fra Storbritannien har mistet halvdelen af sit ansigt i kampen mod sjælden kræft. Nu prøver hun sammen med sine to børn at skaffe penge nok til at rejse til Mexico, hvor speciallæger måske kan helbrede hende.

Det skriver Mirror.

Leanne Hock har måske ikke meget af sit kønne ansigt tilbage, men hun har til gengæld to skønne unger, som med liv og sjæl er gået ind i kampen for at skænke deres mor livet tilbage

- Når jeg henter mine børn fra skole, så bliver jeg i bilen. Jeg kan ikke længere vise mig i butikker, og min selvtillid er ødelagt, siger Leanne Hock ifølge Mirror.

Céline Dions rørende afsked: Kyssede mandens kiste farvel
Céline Dions rørende afsked: Kyssede mandens kiste farvel

Den 33-årige kvinde har en kollapset kæbe, og har fået sat en del af et skinneben på sit kranium for at styrke hendes knoglebygning, der er blevet svækket markant efter talrige timer med stråleterapi.

Børnene begyndte at samle de mange tusinde ind, der kræves for en tur til Mellemamerika, da de engelske sundhedsmyndigheder, sagde, at der ikke var mere håb for morens ansigt.

Hele Leannes sygdomsforløb har været en sand rutchebanetur, hvor håb er blevet afløst af sorte huller, der påny er blevet skiftet ud med optimisme. Hun fik sin sjældne kræftdiagnose tilbage i december 2009, hvor dommen lød på 'maxillary sinus carcinoma,' der har rod i bihulerne. Kræften er livstruende.

Trine overlevede kræft – og forsøgte at begå selvmord
Trine overlevede kræft – og forsøgte at begå selvmord

Efter talrige scanninger og røntgenbilleder lød lægernes dom dog, at hun ville kunne overleve, men det ville koste halvdelen af hendes ansigt.

Den 33-årige mor var først modvillig, men en læge fik hende dog overbevist om, at der var lys for enden af tunnellen med en femårsplan for, hvordan de skulle rekonstruere hendes ansigt igennem plastikkirurgi.

Leanne fik fjernet en kræftsvulst på størrelse med en appelsin, der gemte sig under hendes kindben. Med det troede hun, at mareridtet var overstået, og der blot var genopbygningen tilbage. Hun tog fejl. Kræften havde spredt sig til hendes rygrad og hendes hofte.

Bowie mindes ved privat familieceremoni
Bowie mindes ved privat familieceremoni

Lægerne fortalte hende, at der ikke var noget håb for at fjerne den aggressive kræft.

Grådkvalt forsøgte hun at overlevere nyheden til sine to børn, men de er fast besluttet på, at de ikke vil tage de britiske lægers ord for gode varer.

Børnene Loui på 15 år og den otteårige Niko har nu lavet en video, der skal hjælpe med at skrabe de godt 400.000 danske kroner sammen, så Leanne kan rejse til Mexico og betale for behandlingen, der måske kan redde hendes liv.

J.K. Rowling i sorg over 'Snape'-skuespillers død
J.K. Rowling i sorg over 'Snape'-skuespillers død

- Jeg har så ondt af dem. De burde ikke skulle tænke over den slags problemer i deres alder, siger moren til to ifølge Mirror.

Her kan man følge en indsamling, som Leannes fætter står for. I skrivende stund har den samlet godt 18.000 danske kroner ind.

LÆS OGSÅ: Tina og Maria fik deres kræftdiagnoser via telefon: - Det var grotesk

LÆS OGSÅ: 26-årige Heidi: Svært for andre at forstå, at jeg fik kræft

LÆS OGSÅ: Unge kræftpatienter snydes for hjælp til børn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx