Af - 07/01-16 08:48

Smuk historie: Chris reddede kærestens liv med dette rørende brevSmuk historie: Chris reddede kærestens liv med dette rørende brev

25-årige Emma havde kæmpet mod anoreksien i to år, da kæresten Chris reddede hendes liv med et rørende brev. Se brevet her.

Bildstrecke im Grossformat »

Chris valgte at skrive et brev til sin anoreksiramte kæreste Emma, hvor han beskrev, hvorfor hun skulle overvinde sygdommen. I galleriet ovenfor kan du se billeder af Chris og Emma - og brevet fra Chris, der reddede hendes liv.

Nogle gange kan små ting gøre en stor forskel. Det kan en ung kvinde fra byen Huntington i England skrive under på.

Kvinden – den 25-årige danselærer Emma Stokes, havde kæmpet med anoreksi i flere år, da hendes liv med hendes egne ord blev reddet af et brev fra kæresten Chris Weir.

På to år var Emma gået fra at veje omkring 58 kilo til en vægt på omkring 39 kilo. Hun begyndte at tabe sig i marts 2013, efter bedstemorens død, og hun følte, at hun "havde mistet kontrollen".

Det skriver engelskeMetro.

Emma blev behandlet for sygdommen, blandt andet med terapi og samtaler med diætister, men hun fortæller Metro, at det var ”ineffektivt” og at ingen forstod, hvorfor hun ikke fik det bedre og tabte sig.

Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker
Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker

Først da kæresten Chris gav hende et rørende brev, hvor han på listeform beskrev, hvorfor han havde brug for, at hun fik det bedre, indså hun, at hun var nødt til at hjælpe sig selv.

Listen bestod af ni punkter med både små og store ønsker. Blandt andet ønskede Chris, at Emma skulle være i stand til at gennemføre endnu et løb, få sin numse tilbage og at hun ville indse, at hun er smuk både indeni og udenpå. Han ønskede også, at hun skulle være glad og leve sit liv frem for bare at eksistere.

Det tilsyneladende sidste punkt lyder:

- Jeg ønsker, at Emma skal se godt ud den dag, hun skal giftes, hvorefter Chris har tilføjet:

– vær sød at vende brevet om.

Rørende: Maria Louise havde ikke set sin far i 13 år - her fandt hun ham
Rørende: Maria Louise havde ikke set sin far i 13 år - her fandt hun ham

Som det niende og sidste punkt har Chris skrevet det rørende spørgsmål: Emma Victoria Stoke. Vil du gifte dig med mig?

Chris' rørende liste til Emma. Brevet gemmer dog en hemmelig, og endnu mere rørende besked på bagsiden.(Bild: Polfoto/Swns.com)

- Hans brev var et enormt vendepunkt – Chris har helt ærligt reddet mit liv, fortæller Emma til engelske Metro.

Ni måneder senere er Emma godt på vej til et bedre liv, blandt andet er hun tilknyttet et center for anoreksiramte. Hun er begyndt at undervise i dans igen og vejer nu omkring 47 kilo.

Ifølge det lykkelige par skal brylluppet stå i august.

TV: Her giver hun sin Tinder-kæreste gaven, ingen andre kunne give
TV: Her giver hun sin Tinder-kæreste gaven, ingen andre kunne give

TV: Smuk viral video hylder mangfoldighed
TV: Smuk viral video hylder mangfoldighed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx