Af Julie Bülow - 04/09-17 18:44

Hun opfordrede mand til at voldtage bevidstløs veninde - og optog det på SapchatHun opfordrede mand til at voldtage bevidstløs veninde - og optog det på Sapchat

En 36-årig kvinde er tiltalt for at opfordre mindst én mand til at voldtage sin bevidstløse veninde, mens hun optog det hele på Snapchat.

storybild

(Billede: Scanpix)

Politiet i Chicago har anholdt en 36-årig kvinde for at opfordre mindst én mand til at voldtage en bevidstløs veninde, mens hun selv optog det hele til ofrets snapchathistorie. Det skriver NBC Chicago.

Den bevidstløse veninde, en 23-årig kvinde, havde været i byen med den 36-årige Beth Rae Harris og de to havde angiveligt, inden de tog ud, haft et skænderi om en mand, som de havde mødt til en fest, lyder det fra anklagerne.

Opfordrede en eller flere til voldtægt

Skænderiet - og den senere voldtægt, skete den 24. august. Og selv om aftenen startede med et skænderi, blev de to kvinder venner igen, og tog i byen sammen. Det 23-årige offer drak tæt i byen, og tog sammen med den 36-årige videre til en hotelfest.

Efter festen tog kvinderne hjem til den tiltalte kvindes lejlighed, hvor det 23-årige offer var bevidstløs fuld.

Mens den 23-årige kvinde lå der i lejligheden og var bevidstløs, opfordrede Beth Rae Harris en mand, og muligvis flere, til at voldtage veninden, som ikke selv kunne sige til eller fra, lyder det fra anklageren.

Så sin egen voldtægt på snapchat

Morgenen efter vågnede den 23-årige op nøgen og øm. Efter hun tog hjem, opdagede hun, at der var flere videoer lagt ud fra hendes egen snapchat konto, der viste hende blive voldtaget.

Herudover optrådte den tiltalte også i en af videoerne, hvor hun taler grimt om det 23-årige offer.

Flere af ofrets snapchatfølgere havde set videoen, og kunne identificere Beth Rae Harris som kvinden, der optog og udbredte videoerne af voldtægten, fortæller myndighederne.

Ifølge politiet er der foreløbig ingen andre tiltalte i sagen og den 36-årige er fængslet med kaution på lige knapt en million kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Flyselskab med vildt tilbud: Få penge...
bt.dk
BT afslører: Counter-Strike-hold i...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx