Af - 20/06-17 18:35

Hendes vilde vægttab går verden rundt: Sådan gjorde jegHendes vilde vægttab går verden rundt: Sådan gjorde jeg

Kvinden har tabt over 50 kilo ved at lave nogle få livsstils-ændringer.

storybild

Kvinden er nærmest ukendelig, fordi hun har smidt så mange kilo. (Privatfoto/Reddit)

'Jeg har ventet længe på at kunne poste det her. 50 pund ned i vægt bare ved diæt og motion'.

Sådan skriver Reddit-brugeren 'zestychicken' i et indlæg, der i skrivende stund har fået knap 60.000 upvotes på den populære hjemmeside.

Og det er da også imponerende at se, hvad den unge kvinde har opnået på de to år, som hun oplyser, der er mellem billederne er taget.

De 5 årsager: Derfor er du sulten hele tiden
De 5 årsager: Derfor er du sulten hele tiden

Hendes vægttab på 120 amerikanske pund svarer til næsten 55 kilo, og hun afslører i en kommentar, hvordan hun bar sig af med at smide det, der næsten svarer til en almindelig kropsvægt for nogle unge kvinder.

Hun vejede 127 kilo, da hun gik i gang, og lægger ikke skjul på, at det derfor var nemt at smide kilo i starten. Men senere måtte der mere viljestyrke til.

Syv fejl: Derfor lyver tallet på badevægten
Syv fejl: Derfor lyver tallet på badevægten

'Jeg ændrede sådan set bare mine kostvaner, go lavede let kredsløbstræning 30-60 minutter fem gange om ugen. Når man skovler høj-oktans lort ind i kroppen hele tiden, og pludselig stopper, tror jeg kroppen reagere meget nemt'.

'Så i begyndelsen var det bare om at forbrænde flere kalorier, end jeg indtog. At spise de samme eller meget ens måltider hver dag, hvilket lyder kedeligt, men ærlig talt fjerner al angsten ud af at skulle planlægge hele tiden', skriver hun i en kommentar til indlægget.

Model går viralt med vigtigt før/efter-foto: - Jeg fortjener at være glad
Model går viralt med vigtigt før/efter-foto: - Jeg fortjener at være glad

Hun har en rigtig smart metode til at undgå at blive desillusioneret i de perioder, hvor kuren går i stå, og hun ikke taber sig.

'Når jeg rammer et plateau, holder jeg op med at veje mig, og husker på, hvordan jeg har det efter en workout. Endorfinerne får dig til at føle dig som en million. Jeg skubber mig selv til at yde en lille smule mere hver gang', lyder det fra den seje kvinde.

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Hvis du indtager færre kalorier, holder du dig yngre i længere tid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx