Af - 19/06-16 21:30

Tre 12-årige piger i kritisk tilstand - indtog 'bamse ecstacy'Tre 12-årige piger i kritisk tilstand - indtog 'bamse ecstacy'

Efter at have indtaget forklædt ecstacy, kollapsede tre piger i det engelske byområde Greater Manchester. Pigerne er fortsat i kritisk tilstand.

Bildstrecke im Grossformat »

Ecstacy-piller kommer i mange forskellige farver og former, og tager ofte navn efter barnlige effekter. Her er det tegneserien Minions.

Tre engelske piger på kun 12 år, er indlagt på hospitalet, efter de sammen indtog ecstacy-piller.

Det skriver Daily Mail.

De tre piger kollapsede efter stof-indtaget, blev fundet i Greater Manchester lørdag, og hastet til det nærmeste hospital. To af de 12-årige piger kæmper lige nu for deres liv, mens en tredje er i forbedring, men fortsat ligger til observation.

Europas narkoproblem bliver værre og går online
Europas narkoproblem bliver værre og går online

Lokale politibetjente ved Great Manchester Police var forargede, da man fandt ud af at pillerne var markedsført som ‘Teddy Tablets’, der oversat betyder ‘Bamse Piller’, for at lokke børn til at købe dem.

Politiet udtalte at ‘alle sten vil blive vent, i deres jagt på personen der tilbød stofferne til de tre mindreårige piger’.

Mor til narko-offer: Min datter var imod stoffer
Mor til narko-offer: Min datter var imod stoffer

Det er ikke første gang, at ecstacy forklædes som harmløse og barnlige piller. I galleriet kan du se endnu et eksempel på den hæslige pusher-trend.

LÆS OGSÅ: Politiet advarer unge: Farligt dræberstof kan være i omløb

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx