Af - 01/01-16 18:37

Lægerne sagde hovedpine: Mor opklarede skjult kræftmysterium på nettetLægerne sagde hovedpine: Mor opklarede skjult kræftmysterium på nettet

Den 28-årige mor var desperat efter at finde ud af, hvorfor datteren havde kastet op i en hel måned i streg.

Bildstrecke im Grossformat »

En frustreret mor fra Storbritannien opdagede symptomerne online for sin datters skjulte hjernetumor, som lægerne havde slået hen som hovedpine.

Det skriver engelske Mirror.

Det plejer at være en god tommelfingerregel, hvis man er det mindste smule hypokonder, at holde sig langt væk fra Netdoktor og andre medicinske opslagsværker på internettet, men den 28-årige mor Kayley Baker fik alligevel held med at finde ud af, hvad der plagede hendes niårige datter Brooke Smee.

Datteren havde kastet op hver eneste dag i en hel måned, og lægerne slog det umiddelbart hen som en slags 'mavemigræne.' Derfor begyndte den 28-årige mor at søge på Google efter et svar på datterens mystiske lidelse.

Medie: Charlie Sheen er 'mystisk hollywood-stjerne med HIV'
Medie: Charlie Sheen er 'mystisk hollywood-stjerne med HIV'

Brooke Smees symptomer tog moren direkte til de engelske sundhedsmyndigheder NHS's hjemmeside for hjernesvulster.

- Jeg tog tilbage til hospitalet og næsten hver dag tiggede jeg dem om at give min datter en MR-scanning, siger moren til Mirror.

Ganske rigtigt, da hun insisterede på, at det var det, som datteren kunne lide af, så dukkede den store svulst da også op på en scanning. Det var en såkaldt medulloblastoma i det fremskredne stadie fire. Typen af svulst er udbredt hos børn og unge.

Kræften blev opdaget i begyndelsen af oktober, og efter kemoterapi fik Brooke Smee den dejlige julegave, at kræften ikke spreder sig mere. Desuden har hun gennemgået operationer, der har reduceret svulstens størrelse.

Familie i chok over mystisk forbrydelse: Hvem har stjålet vores datters lig?
Familie i chok over mystisk forbrydelse: Hvem har stjålet vores datters lig?

Hun skal dog stadig fortsætte med månedlige kemobehandlinger og stråling frem til september.

Nu kæmper moren for, at andre også gør som hende.

- Jeg vil opfordre folk til, at hvis man mistænker, at der er noget galt, så få en anden læges vurdering, siger Kayley Baker til Mirror og fortsætter:

- Hvis jeg ikke havde taget tilbage til hospitalet, og hvis jeg ikke havde googlet hendes symptomer, så ville jeg ikke have haft min lille pige i dag.

LÆS OGSÅ: Læserne hjalp med mystisk sygdom: I dag er Susanne i topform

LÆS OGSÅ: Lægerne afviste mistanke om mystisk sygdom: Så døde teenager af netop den

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx