Af - 11/06-16 22:36

5 dyre gadgets du ville ønske, du havde råd til5 dyre gadgets du ville ønske, du havde råd til

Var det noget med en jetpack, eller er du måske mere til undervandseventyr? Mashable har samlet en liste, der beviser at penge kan købe dig alt hvad hjertet begærer.

storybild

Man siger at penge ikke gør dig glad, men de kan uden tvivl forsøde tilværelsen. Mashable har samlet en liste over eksklusive gadgets, vi aldrig får råd til.

Martin Jetpack


Når din yacht bliver for kedelig, og din cabriolet ikke giver vind nok i håret, er det på tide at opgradere garagen. Du kan med rette udvide din flåde af transportmidler med en jetpack.

LISTE: 10 biler kun de rigeste har råd til
LISTE: 10 biler kun de rigeste har råd til

Og nej, vi taler ikke om dem der sprøjter vandstråler ud, vi mener en rigtig jetpack. Sådan en her

via GIPHY

Martin Jetpack drives af en 210-hestes benzinmotor, og har indbygget selv-balancerede teknologi, der gør at en nybegynder kan flyve den.

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Du kan spise rigeligt af kaviar og østers, for den flyvende rygsæk kan nemlig bære en fuldvoksen rigmand på 130 kilo. Det er heller intet problem hvis champagne-branderten rammer i luften. I så fald kan du blot trykke på en knap og folde en faldskærm ud, mens du nyder udsigten fra din 825.000 kroners jetpack.

via GIPHY

Du har nu en yacht, en lækker øse og en flyvende stol, og er, med andre ord, en konge til vands, til lands og i luften.

VIP Black


Man behøver ikke at være rig for at have råd til apps. Mange apps er endda fuldstændig gratis. Men ikke alle. VIP Black-appen er reelt set et katalog over de ting, kun de rige har råd til.

Bladr gennem luksushoteller, både og privatfly, og når du har købt alt hvad hjertet begærer, kan du jo bare slette appen igen og downloade Angry Birds. VIP Black koster trods alt kun 6.600 kroner på App Store.

via GIPHY

The Personal Submarine

Okay. Din jetpack kan gøre dig til luftens konge, og tage dig til uanede højder. Men vent. Du er ikke vandets konge før du kan patruljere havets dyb - det kan du heldigvis med en personlig undervandsbåd.

Hiv damen med ombord på The Personal Submarine, og gør dig klar til at udforske sunkne skibe og koralrev helt ned til 300 meters dybde. Det kræver en anelse uddannelse at manøvrere et sådant monstrum, men det er heldigvis inkluderet i prisen på 13 millioner dask.

The Residence

Hvis man har så mange penge, at man blot leder efter en måde at brænde dem af på, så tilbyder Etihad Airways at hjælpe. Du og din homie kan flyve mellem London, New York og Sydney i flyselskabets The Residence, der lever fuldt op til sit navn

I indlogeres i en luksuriøs tre-værelses bolig, og kan sove trygt i en dobbeltseng, vågne op til et dejligt varmt bad, og spise en lækker middag i jeres egen stue ombord på flyet - naturligvis med udsøgte delikatesser, serveret af personlige tjenere.

Så vild er Danmarks dyreste lejelejlighed
Så vild er Danmarks dyreste lejelejlighed

Det lyder tiltalende, men for den nette sum af 150.000 kroner holder undertegnede sig til kaffe og flymad som vi kender det.

Sennheiser Orpheus HE1

Hvis du har penge, og går op i musik, så er det måske ingen dum idé at investere i et par Sennheiser Orpheus HE1 hovedtelefoner. Orpheus er nemlig ikke dit standard iPhone-headset.

Mand får stjålet sin forlovedes dyre ring på uheldigste vis
Mand får stjålet sin forlovedes dyre ring på uheldigste vis

Der produceres 250 eksemplarer årligt, og så er modellen håndlavet af de fineste materialer, heriblandt guld og platinum. Kablet er lavet af sølvbelagt kobber og ørepuderne udført i læder.

Dette ville danskerne gøre, hvis de vandt den store gevinst
Dette ville danskerne gøre, hvis de vandt den store gevinst

Du tænker nok at det vil være blær at vandre gennem byen iført Orpheus HE1 - vi må desværre skuffe dig. Hovedtelefonerne er forbundet til en marmorbelagt forstærker, der bringer mobiliteten helt i bund, men prisen helt i top - 330.000 kroner skal du af med, men så medfølger der også god-lyd-garanti.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx