Af - 16/03-17 13:13

Tragisk! Teenager drømte om at blive model: Drømmebilledet blev hendes sidsteTragisk! Teenager drømte om at blive model: Drømmebilledet blev hendes sidste

Den unge kvinde havde netop fundet ud af, at hun ventede sit første barn.

storybild

Den 19-årige amerikanske kvinde Fredzania ’Zanie’ Thompson fra Texas i USA blev dræbt, da hun blev ramt af et tog fredag, mens hun fik taget modelbilleder på skinnerne.

Fredzania Thompson, der var i gang med at opbygge en modelkarriere, blev fotograferet af en ven, da hun blev ramt af et tog på skinnerne i byen Navasota, som ligger cirka 100 kilometer fra statens største by, Houston.

Vidner oplyser til efterforskerne, at ulykken skete, hvor to spor krydser hinanden. Fredzania Thompson var i gang med at gå over et spor for at undgå et tog men overså et tog komme på det andet spor fra modsatte retning, som ramte hende, skriver The Eagle. Hun blev erklæret død på vej til hospitalet.

Fredzania Thompson læste på Blinn College i Brenham, Texas, og ville være fyldt 20 år mandag.

Hendes forlovede, den 25-årige Darnell Chatman, fortæller, at parret to uger forinden havde fundet ud af, at de ventede deres fælles barn.

Venner og familie delte efter hendes død et billede på Facebook, hvor hun poserer på jernbaneskinnerne. De fortæller, at det er det sidste billede, der er blevet taget af hende, inden hun døde.

Vennen, der tog billederne, er uskadt.

LÆS OGSÅ: Reality-babe afslører tragisk fortid: Det begyndte med et stykke knust glas

LÆS OGSÅ: Tragisk mysterie i Tyskland: Seks teenagere fundet døde i skur

LÆS OGSÅ: Husker du nuttede 'Anakin'? Hans liv er gået HELT galt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mere dårligt nyt til Hareide!...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx