Af Simon Boas - 29/07-17 18:51

Elliot legede med en fidgetspinner: Tre timer senere lå han i narkose på sygehusetElliot legede med en fidgetspinner: Tre timer senere lå han i narkose på sygehuset

En etårig dreng kæmpede for livet, efter han havde siddet med det populære legetøj.

storybild

(Billede: Privat)

Fidgetspinnere har i løbet af foråret været den helt store dille rundt om i verden, men for norske Elliot endte det helt galt, da han lørdag sad og legede med en af slagsen.

For alt imens Elliots mor, far og søskende sad og spiste aftensmad, legede den 14-måneder gamle dreng rundt på familiens gulv kortvarigt uden for opsyn. På en bænk i hjemmet lå der en af de såkaldte figetspinners, der var udstyret med lysdioder og dermed også små batterier.

Bænken var akkurat lav nok til, at lille Elliot kunne nå fidgetspinneren, der lyste, når den blev drejet rundt, og inden længe opdagede familien, at Elliot havde fået fat i fidgetspinneren.

»Elliot havde en af holderne, som dioderne sad i, i munden, men det lille batteri, der sad i, var væk,« fortæller Elliots mor, Mina Mari Skilbred Holmquist, til TV 2 Norge.

Familien kunne ikke finde det lille batteri nogen steder, og langsomt gik det op for dem, at batteriet næsten kun kunne befinde sig et sted: i maven på Elliot. De kontaktede den norske udgave af Giftlinjen, hvor de fik oplyst, at de straks skulle kontakte en læge.

Inden for 10 minutter blev Elliot hentet af en ambulance, og selv om han ikke umiddelbart så ud til være dårlig, frygtede lægerne, at batteriet kunne beskadige hans organer, skriver TV 2 Norge. Tre timer efter, at Elliot havde leget med fidgetspinneren, lå han på på operationsbordet i fuld narkose.

Efter en times arbejde lykkedes det til sidst lægerne at finde det lille batteri inde i Elliots krop og få det ud, og Elliot kunne udskrives dagen efter.

Hele episoden har nu fået Mina Mari Skilbred Holmquist til at advare andre forældre mod de lysende fidgetspinners.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller kendt fra DR-satsning...
bt.dk
Forening raser mod 'Luksusfælden':...
bt.dk
Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx