Af Fie West Madsen - 17/10-17 13:02

Suzannes store dag ødelagt af sexfoto: - De idioter har ødelagt mit drømmebryllup'Suzannes store dag ødelagt af sexfoto: - De idioter har ødelagt mit drømmebryllup'

- De to burde skamme sig over den skade, de har forvoldt.

storybild

Her ses ægteparret, hvis billede først gik viralt. (Billede: Carly Lunn)

Det britiske par Carly og Matthew Lunn fra Birmingham i England har skabt ramaskrig blandt massevis af brudepar, der havde glædet sig til at blive gift i romantiske omgivelser på den græske ferieø Rhodos.

Brudeparrene har nemlig fået den besked, at alle bryllupper for udenlandske gæster er aflyst som konsekvens af Carly og Matthew Lunns opførsel, da de selv blev gift på Rhodos i september.

Her fik parret taget et noget kontroversielt bryllupsfoto, der skal forestille, at Carly giver mand oralsex foran den græsk-ortodokse kirke fra 1200-tallet, som parret blev gift i. Billedet er taget i spøg, men øens biskop fandt bestemt ikke joken morsom, og han har derfor besluttet, at alle bryllupper for udenlandske turister skal aflyses.

Giorgos Eleftheriou er præsten, som viede parret i september, og han er meget enig med biskoppen i, at opførslen var upassende. Han mener, at de mange ulykkelige par, der nu har fået aflyst deres bryllup, bør bebrejde Carly og Matthew Lunn.

»Hundredevis af kommende brude fra Storbritannien og fra hele verden ringer til mig i tårer som konsekvens af den her beslutning,« forklarer præsten til The Times og fortsætter:

»De to burde skamme sig over den skade, de har forvoldt. Ville de have gjorde det samme i deres hjemland; foran et britisk kapel, et jødisk tempel, en muslimsk moské?« spørger Giorgos Eleftherious retorisk.

Et af de engelske par, som må betale prisen for Carly og Matthews bryllupsudskejelser, er 33-årige Suzanne Sparkles og hendes forlovede, 38-årige Steve Arnold, der skulle have været gift i den græsk-ortodokse kirke i maj næste år. Parret bookede allerede brylluppet for to år siden og har betalt mere end 300.000 for deres store dag.

»Jeg er fuldkommen knust over, at de idioter har ødelagt mit drømmebryllup. Vi har 52 gæster, som skulle komme fra Storbritannien, og vi havde booket ophold i en uge,« siger Sazanne Sparkles til Daily Mail.

Det er endnu ikke sikkert, at bryllupsforbuddet varer ved. Borgmesteren på Rhodos vil inden for de kommende uger afgøre, hvorvidt forbuddet skal bestå.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Prins Charles skal arve historisk...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx