Af - 04/04-16 09:17

Eksperiment: Par slog op i en uge - sådan gik detEksperiment: Par slog op i en uge - sådan gik det

Er det godt eller dårligt for at parforhold med en uges pause? Find svaret her.

Bildstrecke im Grossformat »

Parret Ted og Ariel får råd fra Teds singleven Zach. Zach er ifølge videoen altid single, og kender derfor til alle fordelene ved at være single. Her er nogle af fordelene ved tilværelsen uden en kæreste.

Skal vi gå en tur i skoven? Er det i orden, vi spiser lasagne til aftensmad, og gider du være lidt stille, når du står op om morgenen?

Hvis du er i et parforhold, kan der være mange hensyn at tage kæresten, og beslutninger træffes ofte i fællesskab. Men hvordan ville det mon være, hvis man kunne sætte sit parforhold på standby og leve en uge som single - og som herre i eget hus?

Det ville et kærestepar, der er tilknyttet det amerikanske medie Buzzfeed finde ud af.
Kæresten skulle ud og rejse i en uge, og i den periode besluttede de to sig for at lege singles. I en video på Buzzfeed har de dokumenteret deres gøren og laden.

- Åhh det føles helt underligt, siger Ned i videoen, idet han tager sin vielsesring af og lægger foran bryllupsbilledet af ham og Ariel. Han har forinden sat sin kone på flyet.

Pia har været alene i otte år: Det er ikke trist at være single!
Pia har været alene i otte år: Det er ikke trist at være single!

Men herefter står fordelene ved den nye tilværelse på stribe. Kæresten Ariel finder hurtigt popkornene frem, ignorerer sine normale sengetider og får holdt pigeaften med sin veninde og to glas vin. Ned fylder sit køleskab med øl.

- Om morgenen går min kone og jeg går ned i fitnesscentret, men jeg blev i sengen og tog ikke afsted, siger Ned, mens han med søvn i øjnene filmer sig selv liggende i sengen.

Men det er ikke kun morgenrutinerne, som Ned selv er herre over nu. Han opdager også, hvor rart det er, at han selv kan bestemme, hvad han vil spise til aftensmad, ligesom han også nyder, at den hjemmebryggede kaffe ikke skal deles med konen.

Ulemperne begynder dog at dukke op. Ned opdager, at han får arbejdet meget mere, end han bør, fordi han ikke længere har et fast mønster i hverdagen. Og efter fredagen er blevet fejret med øl og drengehørm, går tiden i weekenden langsomt.

Ned bliver rastløs, og for at dræbe tiden bliver blomsterne blandt andet vandet, ligesom han dukker op i god tid for at hente sin kone i lufthavnen.

Fie Laursen knust af sorg: Ville begå selvmord
Fie Laursen knust af sorg: Ville begå selvmord

Gensynsglæden er ikke til at tage fejl af, og begge konkluderer de, at de er meget glade for at være sammen igen. Men selvom tosomheden trods alt er hyggeligst, så har eksperimentet ført til en konklusionen:

- Selvom vi er gift, er vi to forskellige mennesker, og nogle gange har vi brug for at gøre de ting, vi hver især har lyst til. Og det er i orden, konkluderer Ned, mens Ariel nikker.

Se videoen her

LÆS OGSÅ: TV: 10 HELT vanvittige scoreforsøg på Tinder

LÆS OGSÅ: LISTE: 8 ting du skal stoppe med at sige til singler!

LÆS OGSÅ: Årets unge 'X Factor'-deltagere er alle single: Se hvilke typer de går efter

LÆS OGSÅ: TV: 10 frække Tindersamtaler

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx