Af - 25/01-17 18:43

Far og søn i retten for at voldtage 13-årig i et år: - Døm os efter BibelenFar og søn i retten for at voldtage 13-årig i et år: - Døm os efter Bibelen

En 13-årig pige var lænket fast med jernkæder i en mørk kælder i et år, mens hendes stedbror og stedfar voldtog hende på skift, lyder anklage.

storybild

Timothy og Esten Ciboro. (Billede: Politifoto)

Retssagen mod to amerikanske mænd - far og søn - der er tiltalt for voldtægt, er netop begyndt i Ohio.

Timothy Ciboro og hans søn, Esten Ciboro, har angiveligt begge voldtaget den samme unge pige - Timothy Ciboros steddatter - adskillige gange over en periode på over et år, hvor de holdt hende indespærret i en kælder.

Voldtog 12-årig, til hun bad om fortrydelsespille: Nu er han dømt
Voldtog 12-årig, til hun bad om fortrydelsespille: Nu er han dømt

Pigen var kun 13 år, da misbruget begyndte, skriver lokalavisen The Toledo Blade.

Ved en høring i retten i fredags stillede 52-årige Timothy Ciboro og 28-årige Esten Ciboro et noget usædvanligt krav om, at de ønskede adgang til Bibelen under hele retssagen, hvor de vil forsvare sig selv foran en jury.

Bibelen er ifølge dem ‘den eneste lovbog, der virkelig betyder noget’, som Esten Ciboro forklarede dommeren.

Asylansøger voldtog kvinde i skolegård: Her er straffen
Asylansøger voldtog kvinde i skolegård: Her er straffen

- Der er en hel del strategi i skrifterne, og jeg bruger disse strategier i alt, hvad jeg gør, sagde han, mens hans far istemte, at det er ‘vitalt for deres sag’, at de får lov til at ‘bruge Guds hellige ord til at stille spørgsmål’ under retssagen.

Dommer Linda Jennings tillod de to mænd at tage Bibelen med i retten, men understregede, at de ikke får lov til at bruge den til at udspørge vidner.

Holdt til fange og misbrugt
Metroxpress skrev om sagen i sommer, hvor det lykkedes den unge pige at stikke af fra hjemmet. Hun havde boet der alene med sin stedfar og stedbror siden 2012 - det var i hvert fald der, hun selv mente, hendes mor forlod dem. Men hun var ikke sikker.

Voldtog 15-årig på kirkegård og ridsede sit navn ind i hendes arm med en kniv
Voldtog 15-årig på kirkegård og ridsede sit navn ind i hendes arm med en kniv

Ifølge dokumenter fra retten fremgår det, at hun blev holdt fanget i mørke, var låst fast til en stor bjælke med håndjern, fodret med fordærvede madrester og tvunget til at bruge en spand med ammoniak i som toilet.

I den periode blev hun på skift voldtaget af de to mænd, lyder anklagerne. Det stod på, indtil hun en dag fik fat i nøglerne til håndjernene og stak af, mens Timothy og Esten Ciboro ikke var hjemme.

Midtjysk far voldtog sin datter gennem 13 år
Midtjysk far voldtog sin datter gennem 13 år

I retten i går var Karen Loudermill, der arbejder i området, på vidneskranken, hvor hun forklarede, at det var hende, der fandt den unge pige omkring halvanden kilometer fra det hjem, hun stak af fra.

Pigen havde uglet hår og beskidt tøj, og Karen Loudermill vidste straks, der var noget galt. Hun ringede til politiet, efter pigen fortalte hende, hvad der var sket.

- Selv om hun ikke fortalte mig noget, vidste jeg, at der var noget helt galt i det hus. Hvis et 13-årigt barn ser ud, som hun gjorde, og lugter, som hun gjorde - så er der noget galt, lød hendes vidneudsagn ifølge The Toledo Blade.

Pige begår selvmord efter tvangsægteskab med sin voldtægtsmand
Pige begår selvmord efter tvangsægteskab med sin voldtægtsmand

Metroxpress følger op, når der er afgørende nyt i sagen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Piotr om fremtiden: 'Måske skulle...
bt.dk
Piger blev forgiftet med ekstremt...
bt.dk
Her er vinderen af børnenes MGP
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx