Af Niels Pedersen - 20/11-17 19:59

Shirley hørte mærkelig lyd fra vaskemaskinen: Så fik moren sit livs forskrækkelseShirley hørte mærkelig lyd fra vaskemaskinen: Så fik moren sit livs forskrækkelse

storybild

Modelfoto.

I søndags blev 46-årige Shirley Oliveira fra Salvador i det nordøstlige Brasilien tilkaldt af sin 18-årige datter, som havde hørt en usædvanlig lyd fra familiens vaskemaskine. Da Shirley Oliveira undersøgte sagen, fik hun sig en gevaldig overraskelse.

»Da jeg åbnede lågen, fik jeg mit livs chok, for der var en slange snoet rundt om tumbleren, og dens hoved stak ud. Jeg var så bange, for jeg kunne se, at slangen var enorm. Dens krop var tyk og muskuløs. Jeg var rædselsslagen for, at den kunne være farlig,« siger Shirley Oliveira til Yahoo.

Det viste sig at være en 2,22 meter lang og otte kilo tung boa-slange, som havde søgt tilflugt i familien Oliveiras vaskemaskine. Den rædselsslagne mor skyndte sig at kontakte både brandvæsenet og en lokal dyreværnsorganisation, men da ingen af dem dukkede op, fik hun fat i en dyrlægestuderende ved navn Joao Paulo Ribeiro.

Da han ankom kort før midnat, havde den enorme slange ikke flyttet sig det mindste. Heldigvis kunne Joao Paulo Ribeiro berolige den rædselsslagne Shirley Oliveira: boa-slangen, som havde søgt tilflugt i hendes vaskemaskine er ikke farlig for mennesker. Men den havde ingen planer om at forlade sit tilholdssted uden kamp. Først efter en 20 minutter lang kamp gav slangen op og lod sig indfange, som du kan se på videoen her.

Familien Oliveira forstår ikke, hvordan boa-slangen kunne finde vej til vaskemaskinen, uden at de havde hørt eller set den.

»Jeg får stadig mareridt om det øjeblik, hvor jeg fandt den i vaskemaskinen,« siger Shirley Oliveira.

Boa-slangen blev efterfølgende undersøgt af dyrlæger, som kunne fortælle, at det er en sund og rask han. Efterfølgende er den blevet sat ud i det fri.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx