Af Maria Christine Madsen - 08/08-17 14:17

Medie: Datter af dansk balletstjerne anholdt efter indbrudstogtMedie: Datter af dansk balletstjerne anholdt efter indbrudstogt

Sammen med en ven er datteren af en kendt dansk koreograf og balletdanser angiveligt blevet anholdt for at have begået tre indbrud i New York.

storybild

Talicia Martins. (Billede: Knox County Jail)

Det skriver det lokale medie Bangor Daily News.

Den unge kvinde på 21 år blev i sidste uge anholdt og sigtet for at have brudt ind i butikkerne Smoothie Shack, Francine Bistro og Camden Cone i Camden-bydelen med en ven. Kort efter kom det frem, at der var tale om Talicia Martins, der ifølge det amerikanske medie er datter af den kendte danske koreograf og balletdanser Peter Martins, der i mere end fyrre år har arbejdet hos New York City Ballet - først som solodanser og siden som eneansvarlig chef for det berømte kompagni.

Efter Talicia Martins blev anholdt sammen med sin ven i sidste uge, blev hun taget med til Knox County Jail i Rockland, hvorfra hun senere samme dag blev løsladt mod kaution.

Ifølge politiinspektør Curt Andrick fra Camden Police Department spillede stoffer og alkohol angiveligt en rolle i indbrudene og tyverierne i de tre butikker, hvor det lykkedes de to formodede gerningsmænd at stikke af med mere end 6.000 kroner. Det er ikke oplyst, hvilken rolle der præcist er tale om.

Det er ifølge New York Post ikke første gang, Talicia Martins er blevet anholdt.

I juni blev hun ifølge mediet anholdt for besiddelse af kokain og heroin, mens hun befandt sig i sine forældres luksuslejlighed i West End Avenue.

De to venner blev anholdt, efter politiet offentliggjorde en overvågningsvideo, hvor man kan se de to unge komme gående langs et fortov iført mørkt tøj. Videoen førte til, at politiet fik et anonymt tip, hvilket førte til anholdelsen af Talicia Martins og hendes ven Jacob Flanagan på 20 år.

Ifølge Bangor Daily News har Retten i Knox County ikke fastsat en dato for en eventuel retssag.

Hendes far - Peter Martins, der sidste år fyldte 70 år - blev optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole i 1954, da han bare var otte år. I 1967 blev han solodanser på Det Kongelige Teater, og i 1970 tog han springet over Atlanten, hvor han blev fast tilknyttet New York City Ballet som 'principal dancer' (ledende danser, red). Siden fik han også overdraget ansvaret for balletkompagniet, som han i mere end 25 år har stået i spidsen for.

Peter Martins er gift med den amerikanske, nu pensionerede, balletdanser Darci Kistler, som han har datteren Talicia Tove Martins med. Peter Martins er desuden far til sønnen Nilas, som han har sammen med sin første hustru, Lise la Cour.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx