Af - 30/01-16 20:27

Lærerinde havde sex med seks drenge: Her er den overraskende undskyldningLærerinde havde sex med seks drenge: Her er den overraskende undskyldning

Årsagen har fået den 36-årige lærerinde til at erklære sig 'ikke skyldig' for den upassende adfærd med de mindreårige elever.

Bildstrecke im Grossformat »

En 36-årig lærerinde fra USA erklærer sig 'ikke skyldig' i at have haft sex med seks af sine elever.

Hendes forsvar er, at hun simpelthen ikke kan modstå teenagere på grund af en lidelse.

Det skriver America News.

36-årige Nicole DuFault fra New Jersey, der ligger tæt på storbyen New York på USAs østkyst har disket op med en spektakulær bortforklaring på, hvorfor hun følte sig nødsaget til at gå i seng med seks af sine elever på skolen, hvor hun underviser.

Teenagefantasi blev til virkelighed for to elever: Nu er læreren anholdt
Teenagefantasi blev til virkelighed for to elever: Nu er læreren anholdt

Ifølge hende selv, så lærerinden nemlig en hjernelidelse, der gør det umuligt for hende at modstå teenagedrenges aggressive adfærd. Især når det kommer til sex.

Ifølge sin advokat, Timothy Smith, lider hun af det såkaldt frontallaps syndrome, der gør det umuligt for hende at styre sine impulser. Lidelsen skal stamme fra en operation i hjernen under hendes første graviditet.

Den 36-årige lærerinde er alenemor til to børn.

Nicole er anklaget for grove seksuelle krænkelser og for at bringe børn i fare. Hun erklærer sig dog uskyldig over hele linjen.

Lærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbet
Lærerinde får ultimatum: Slet dine billeder eller mist jobbet

Lærerinden, der sidder på anklagebænken, underviste i sprog på Columbia Highschool i byen Maplewood i staten New Jersey. Hun blev anholdt tilbage i september 2014 for at have haft sex med seks mandlige elever.

Den ene af eleverne skal angiveligt have filmet lærerinden have sex med en af de andre drenge.

Eleverne var imellem 14 og 15 år gamle. De angivelige overgreb skal være sket i årene 2013 og 2014 enten på skolens område eller i hendes bil.

LÆS OGSÅ: Lærerinde dømt: Sendte kærlighedserklæringer til elev

LÆS OGSÅ: Berygtet sex-lærerinde skyldig: Får op til 30 års fængsel

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx