Af - 02/04-17 08:59; Opdateret: 02/04-17 10:16

Gordon Ramsay afslører: Der er kun én ting, jeg ALDRIG ville spiseGordon Ramsay afslører: Der er kun én ting, jeg ALDRIG ville spise

Selv om kendiskokken Gordon Ramsay arbejder i et køkken hver dag, så holder den temperamentsfulde stjerne også af at lave mad derhjemme med sin familie.

storybild

(Billede: Fred Prouser)

I et nyt interview med livsstilssitet Refinery29 giver han sine bedste madlavnings- og køkkentips, og så løfter han sløret for, hvad han aldrig selv kunne finde på at sætte tænderne i.

Gordon Ramsay rejser meget i forbindelse med sit job, og det er i den anledning, at han afslører overfor Refinery29, hvad han aldrig nogensinde selv kunne finde på at spise.

»Der er ingen fucking chance for, at jeg vil spise mad ombord på fly,« siger han til Refinery29.

»Jeg har arbejdet for luftselskaber i ti år, så jeg ved, hvor maden har været, hvor den kommer hen, og hvor lang tid der går, inden den kommer ombord.«

Bedste køkken-gadgets

Skal du have succes i et køkken, skal du ifølge Gordon Ramsay derimod anskaffe dig et godt mandolinjern. Kokken bruger det selv til at lave hurtige, friske salater og råder til, at du for eksempel skærer gulerødder tyndt, vender dem i olivenolie og citronsaft og spiser dem med en smule hummus til.

Derudover er han vild med en såkaldt airfryer. En frituregryde, der tilbereder maden med cirkulerende varm luft frem for olie. Ramsay fortæller til Refinery29, at han ser det som en klar fordel, at hans børn også kan bruge airfryeren, når de laver mad.

Endelig anbefaler stjernekokken en god stavblender til at lave supper og en bullet blender til smoothies. Ramsay fortæller Refinery29, at hele familien får smoothies til morgenmad i hverdagene.

»Vi laver de mest fantastiske smoothies til at tage med i bilen på vej i skole, fordi børnene altid er for sent på den,« siger han.

Det er dog ikke meget aftensmad, Gordon Ramsay får lavet derhjemme i løbet af ugen, fordi han som regel arbejder på sine restauranter om aftenen. Men i weekenden laver hele familien mad sammen, fortæller tv-kokken. Ofte lasagne eller butter chicken.

LÆS OGSÅ: Seerne fik et chok: Gordon Ramsay fik pludselig fingrene skåret af - eller?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx