Af Sebastian Kirk - 22/09-17 21:21; Opdateret: 22/09-17 22:06

20-årige Sandra fik spontan idé på ferien: Nu går hendes tatovering verden rundt20-årige Sandra fik spontan idé på ferien: Nu går hendes tatovering verden rundt

En svensk kvinde er overrasket over, hvor meget hendes nye tatovering er gået viralt.

storybild

Da 20-årige Sandra fra Sverige for nylig var på ferie i Ayia Napa i Cypern med sin mor, besluttede hun sig for, at hun ville gøre noget spontant.

Så da hun fik øje på en tatovør, satte hun sig for at få noget blæk under huden.

»Fordi det var så billigt, valgte jeg at få lavet en tatovering med det samme,« fortæller Sandra til Nyheter24.

LÆS OGSÅ: Stort galleri: Er det her Danmarks dummeste fuldemands-tatoveringer?

Hun havde tidligere set en tatovering med teksten 'beer goes here' på en hånd, og det synes hun var meget sjovt. Så hun valgte noget lignende - men skiftede 'beer' ud med 'dick'.

»Det var det første, jeg kom i tanke om, og jeg syntes, det var sjovt. Jeg har flere tatoveringer, så det var ikke noget specielt for mig,« siger Sandra og fortsætter:

»Min mor var med, da jeg fik den lavet, og hun grinede, da hun så den.«

Da hun kom hjem, lagde Sandra et foto af sin nye tatovering op i en stor svensk Facebook-gruppe for tatoveringer - og straks begyndte folk at dele det på sociale medier.

»Flere i gruppen syntes, det var sjovt, men der var også mange, der delte billedet, og nu er det blevet spredt rundt på nettet,« forklarer Sandra, der blandt andet har set, at to store Instagram-profiler har delt hendes tatovering.

LÆS OGSÅ: 23 tatoveringer, du aldrig skal have

Men mange har også gjort grin med Sandra efterfølgende, og flere har været decideret grove, hvilket hun ikke bryder sig om.

»Folk har kaldt mig ting som luder, og det synes jeg var lidt hårdt i starten. Jeg troede ikke, det ville blive sådan en stor ting, og jeg synes, det er ærgerligt, at folk kører på mig som person. Jeg er ikke tatoveringen - jeg fik den bare lavet som en joke, inden jeg tog hjem,« siger Sandra og fortsætter:

»Men samtidigt var der mange, der skrev, at de synes, det er sjovt, og nu er jeg bare stoppet med at læse de negative kommentarer.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Svensk ugeblad bringer...
bt.dk
X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx