Af Sebastian Kirk - 22/12-17 21:22; Opdateret: 22/12-17 21:42

Kvinde ville gerne have hvidere tænder: Nu griner alle af resultatetKvinde ville gerne have hvidere tænder: Nu griner alle af resultatet

En britisk kvinde føler sig en anelse snydt af et produkt, der lovede hende flotte, hvide tænder.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Når man ser på de kendte i film og på røde løbere verden over, har de næsten alle sammen én ting til fælles: tænderne er kridhvide.

Derfor er der da også mange af os ganske almindelige mennesker, der drømmer om et tandpastasmil som George Clooneys eller Beyoncés. Men det er ikke sådan lige til.

Nogle tyr til såkaldt whitening-tandpasta, hvilket eksperter gang på gang slår fast ikke virker. Andre får laserbehandlinger, men det er dyrt. En mellemvej er såkaldte 'snap on-facader', hvilket en kvinde ved navn Sue Robertson for nylig prøvede af.

Briten havde betalt 28 pund - små 250 kroner - for 'vidundermidlet', der i bund og grund er et sæt falske tænder, man sætter fast oven på sine egne tænder. Firmaet bag lover et 'perfekt smil' efter tre simple trin.

Men 'perfekt' kan man vist ikke ligefrem kalde Sue Robertsons nye smil. Hun delte selv resultatet på Facebook, hvor hendes sarkasme ikke var til at tage fejl af:

'Jeg fulgte instruktionerne med stor begejstring. Der står i brochuren, at inden vil kunne se, at jeg har tandfacader på. Jeg ser på mig selv og tænker, at der er noget anderledes ved mig. Sikke spild af 250 kroner,' skriver hun i opslaget.

Det er siden lørdag blevet delt knap 30.000 gange, mens næsten end 25.000 har liket det. Og man forstår godt hvorfor - bare se her:

Sue Robertson var ikke HELT tilfreds med de tandfacader, hun havde købt for omkring 250 kroner. (Billede: Sue Robertson)

De minder mest af alt om noget, man kan købe i en spøg-og-skæmt-butik. (Billede: Sue Robertson)

Mange af de over 20.000 kommentarer går på, at folk ikke kan stoppe med at grine.

'OMG, jeg græder rent faktisk. Tårerne vælter ned af mit ansigt, fordi jeg griner,' skriver Lindsey Orton eksempelvis.

'Tak for grinet, nu har jeg tisset i bukserne,' supplerer Joanne Jakeman.

Sue Robertson har også delt en kort video, hvor hun demonstrerer, at det ikke er helt nemt at tale med sådan et gebis i munden:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35.000 kunder dropper stort teleselskab
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Læge i desperat opråb: Løkke, du...
bt.dk
Lars Løkke i krig med avis i nat: Min...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx