Af - 30/03-16 20:45

Britiske Ben: Derfor fik jeg taget billede med flykaprerenBritiske Ben: Derfor fik jeg taget billede med flykapreren

Britiske Ben Innes fortæller nu, hvad der fik ham til at få taget billede med den mand, der tirsdag kaprede et egyptisk passagerfly.

Bildstrecke im Grossformat »

Da en mand tirsdag kaprede et egyptisk passagerfly, fik britiske Ben Innes, der blev holdt som gidsel ombord på flyet, taget et billede sammen med flykapreren. I et interview med The Sun fortæller han nu, hvad der gik gennem hovedet på ham i situationen.

Formodet flykaprer gav sejrstegn til pressen efter retsmøde
Formodet flykaprer gav sejrstegn til pressen efter retsmøde

Ben Innes, der var én ud af fem europæere, som var fanget i flyet, mens situationen stod på, forklarer, at han besluttede sig for at tage en chance.

- Jeg ved ikke rigtigt, hvorfor jeg gjorde det. Jeg tog en chance uden at tænke over konsekvenserne, mens jeg prøvede at bevare mit gode humør under den pressede situation. Jeg tænkte, at hvis bomben var ægte, ville jeg ikke have noget at tabe alligevel, så jeg tog en chance for at komme tættere på, siger Ben Innes til The Sun og tilføjer:

- Jeg fik én fra flypersonalet til at oversætte for mig, og så spurgte jeg, om jeg måtte tage en selfie med ham. Han trak bare på skulderne og sagde "okay", så jeg stillede mig ved siden af ham og smilede til kameraet, mens en stewardesse tog billedet. Det må være den bedste selfie nogensinde.

Mand fik taget billede sammen med flykapreren
Mand fik taget billede sammen med flykapreren

Italienske Andrea Banchetti, der også blev holdt som gidsel på flyet, fortæller til The Guardian, hvordan han oplevede situationen.

- Jeg havde lyst til at løbe ud af flyet. Døren var åben. Men jeg sagde til mig selv: "Hvis jeg løber, dør de andre måske". Så derfor var det ikke det rigtige at gøre. Så fik Benjamin taget et billede med den desperate mand. Måske det er, hvad de kalder engelsk selvsikkerhed?, siger Andrea Banchetti til The Guardian.

Du kan se det meget omtalte billede af Ben og flykapreren her:


Egyptisk flykaprer med falsk bombebælte anholdt på Cypern
Egyptisk flykaprer med falsk bombebælte anholdt på Cypern

Flykaprer er anholdt efter gidseldrama
Flykaprer er anholdt efter gidseldrama

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx