Af - 03/03-15 14:49

Kæmpe-pitbull og treårige Jordan er bedste vennerKæmpe-pitbull og treårige Jordan er bedste venner

Navnet er selvfølgelig Hulk. Kæmpe-pitbulls forhold til lille dreng er gået verden rundt.

Bildstrecke im Grossformat »

Treårige Jordan ligner lidt af mundfuld.

Som han sidder dér i sofaen ved siden af kæmpestore … nej, KÆMPESTORE Hulk. Der en en amerikansk pitbull-terrier på intet mindre end 75 kilo.

Hunderacen er forbudt i Danmark og en række andre lande, men ikke i USA. Og på familien Grennans gård i New Hampshire opdrætter de hunde som som Hulk.

Som bliver købt af sikkerhedsfirmaer og berømtheder verden over. Til frygtindgydende beskyttelse.

De havde kun hinanden: Pitbull bar såret lille ven til behandling
De havde kun hinanden: Pitbull bar såret lille ven til behandling

Som ejeren af firmaet Dark Dynasty K9 – og faren – Marlon Grennan selv siger i Telgraph:


En hund af en størrelse som Hulk kan dræbe et menneske, der var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Hundens styrke er uovertruffen. Hvis han med fuld kraft bed i en persons arm, ville den knække som en tandstik.

Hundeopdrætteren tilføjer om hunden, der skulle være verdens største af sin art:

- Men han har ikke den slags mentalitet. Vores hunde er meget afbalancerede og blide – det er babysitter-hunde, lyder det i Telegraph.

Det er derfor, at 17 måneder gamle Hulk har sin daglige gang i Grennan-familiens hus. Det er derfor sønnen Jordan er 'bedste venner' med den enorme hund.

- Jeg er ikke bekymret over at lade hundene være sammen med min søn. Det er fantastiske familie-hunde. Folk siger, at de kan gå amok på et splitsekund, men det er ikke sandt, siger moren Lisa Grennan:

Hundebid koster hundeejer 15 år i fængsel
Hundebid koster hundeejer 15 år i fængsel

- De har fået enorme mængder af træning, og de er vant til at blive konfronteret med fuldvoksne mænd og blive udsat for høje lyde. Så det en lille dreng kan finde på, som måske vil forskrække en almindelig hund, reagerer vores hunde overhovedet ikke på, siger Lisa Grennan.

De sidste dage har historien om familien Grennan og ikke mindst forholdet mellem Jordan og Hulk ramt en stribe medier, først i USA. Og nu også i Europa. Efter at YouTube-videoer med kræet begyndte at blive set og delt verden over.

'Jeg filmer jer, mens i filmer mig. Der har været besøg af medier hele dagen. Og det har været vildt. Men det har været fedt, og der er ingen klager herfra,' skriver

Det har dog ikke kun været positivt. For det har også medført bunker af kritiske kommentarer om det at lade så stor en hund af så frygtet en race opholde sammen med et barn.

I en besked på Dark Dynasty K9's Facebook-profil med billedet af lille Jordan med Hulk lyder det fra familien:

'I har ingen ide om, hvad dette barn ved om hunde, så lad være med at dømme os. I har ingen anelse. Han er vokset op med de hunde omkring sig i hele sit liv, og han ved mere om hunde end de fleste andre folk. Hilsen Hulk og hans bedste ven Jordan.'

'Dygtig' hund hjalp politiet - det kom bare til at gå ud over ejeren
'Dygtig' hund hjalp politiet - det kom bare til at gå ud over ejeren

Marlon Grennan har også lagt en video op på Facebook-sitet, hvor han forklarer om, at han 'selvfølgelig' ikke lader lille Jordan kravle rundt på hunden uafbrudt. Og at det hele handler om at sørge for at opdrage sin hund. Uanset race.

- Hvis du ikke har kontrol over din hund, så send dem eller dig selv til nogle, der kan opdrage dig og den. Det handler om almindelig sund fornuft: Hvornår man skal have kontrol over hund og børn, siger Marlon Grennan i videoen.

Han er bevidst om paradokset i, at kalde pitbull-terriere for en familiehunde og samtidig sælge dem som beskyttelseshunde.

- Jeg har klienter i frygtelige, frygtelige områder. De lever ikke i slaraffenland. De lever i frygt. Og hvorfor skal folk leve i frygt, hvis de ikke behøver gøre det. Så det er mit job at afhjælpe folks frygt ved også at give dem en familiehund, siger Marlon Grennan.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Er nu reelt udryddet: Det sidste...
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx